E amma uzattiniz ha kazanan yine GÖKTÜRK
alt kademeye pek bakmamsen benim dengim olamazsın zaten çocuk
yav dayı bı sal şurayıkaybettiğinde de partisine sahip çıkanlar konuşsun sadece çocuklar hayirli geceler
senin dengin olacak insanlar cıkıp saklanmaya gectiler yanlarına gec sıkılmadan yalnızlıktansen benim dengim olamazsın zaten çocuk
sana mı sorsak onu kaybedince ne kaldı elind
Adam gibi konuşsenin denginde ben değilim fırlama git çocuk parkına hayde
iyi gecelerkaybettiğinde de partisine sahip çıkanlar konuşsun sadece çocuklar hayirli geceler
sen önce kendi çocuklarına bak urumesinler ortalığaAdam gibi konuş
Aaaa çok ayıp sana bunları mı öğretiyorlar vazgeçtim sen gelme Altın Ok'a bizde ahlaklı insanlar var sana yol Yordam göstereceğiz diye ortamı bozmaya değmezkedi misin lan munder ettin beni
şeymi bu ittifakdaşlarımızla arkamızdan sallıyorduk menfaatimiz düştü hemen birbirimize yanladık bu dimialt kademeye pek bakmam
ay çok üzüldüm hep gelmek istemistimAaaa çok ayıp sana bunları mı öğretiyorlar vazgeçtim sen gelme Altın Ok'a bizde ahlaklı insanlar var sana yol Yordam göstereceğiz diye ortamı bozmaya değmez
sizin alt partilere benzemiyor en azından boşverseneşeymi bu ittifakdaşlarımızla arkamızdan sallıyorduk menfaatimiz düştü hemen birbirimize yanladık bu dimi![]()
Yenilgiyi kabulleniriz onda sorun yok ama iftirayı aslaNeden kabullenmiyorsunuz yenilgiyi![]()
kaybettiğim zaman sizin gibi köşeme çekilmiyorum yeni yetme çekil aradansenin dengin olacak insanlar cıkıp saklanmaya gectiler yanlarına gec sıkılmadan yalnızlıktan
yav senin uyku saatin gelmedi mikaybettiğim zaman sizin gibi köşeme çekilmiyorum yeni yetme çekil aradan
oda şeydi galiba birbirinizin arkasından sallayıp birbirinize yanlamanızsizin alt partilere benzemiyor en azından boşversene
o kim laeno adını adembey mi yaptın kardesim saniyede 3 mesaj atiyor herıf
bize laf edip de korkudan birlesmenize ne demelioda şeydi galiba birbirinizin arkasından sallayıp birbirinize yanlamanız![]()
Üzülme üzülme sen takıl buralarda @Sipan Balık @AKTO @Semih Yilmaz @S E M İ H neredisiniz yahuay çok üzüldüm hep gelmek istemistim