A
A K G
Ziyaretçi
şaşırtıcı ok tersten girebilir galiba onu demek istemiş yada gizli Altın Ok hayranı...
şaşırtıcı ok tersten girebilir galiba onu demek istemiş yada gizli Altın Ok hayranı...
Kesinlikle...Sola dogru gidiyor, reel siyaset yapmış bence hadi raporlayalim
Kardeşim gerçek hayatta koruma galiba siyasetle iç içe maşallahSola dogru gidiyor, reel siyaset yapmış bence hadi raporlayalim
25 raporda 7' si seni şikayet var dedi Başkanonline . Yazık ya ağa. Demekki ben birşeyler basaramamisim daha 25/25 bekliyordumSola dogru gidiyor, reel siyaset yapmış bence hadi raporlayalim
Kardeşim gerçek hayatta koruma galiba siyasetle iç içe maşallah
O korumalardan değilde neyse djlslsldldkdlslldldd
avm lerin ilahı
Sus suuuuss ahsjsjsjO korumalardan değilde neyse djlslsldldkdlslldldd
Cahil bu Fatih ya shsklsslldldsSus suuuuss ahsjsjsj
O korumalardan değilde neyse djlslsldldkdlslldldd
SjsjsjsCahil bu Fatih ya shsklsslldlds
Kardeşim bu vatandaş nasıl yicek o etiBu bu sen bilmezsin gsgsgs
aslan kardeşim sera olmasada onun randomlarıyla aramızda gibi hissetiriyor işte adam gibi adamSjsjsjs
Başkanım yeni açacağım prti
başkanım oku katlayarak soktuk manası çıkıyor halbu ki, sen niye hemen farklı farklı anlamlar arıyorsun hemen ?Ok döner bana girer demek istiyor herhalde fotoğraf öyle duruyor anlamadım
Kardeşim bu vatandaş nasıl yicek o eti
Zöldşzşdşdlfödldldl 7 gün bence minBaşkanım yeni açacağım prti
başkanım oku katlayarak soktuk manası çıkıyor halbu ki, sen niye hemen farklı farklı anlamlar arıyorsun hemen ?![]()
Sera ölmedi, kalbimizde yaşıyor ajajsjaslan kardeşim sera olmasada onun randomlarıyla aramızda gibi hissetiriyor işte adam gibi adam
Kesinlikle cmskamqsnmqamakamsmqnsbwjanqnsnsnwqnsnajsndZöldşzşdşdlfödldldl 7 gün bence min