Başkanım yeni açacağım prti
başkanım oku katlayarak soktuk manası çıkıyor halbu ki, sen niye hemen farklı farklı anlamlar arıyorsun hemen ?![]()
@BaşkanOnline hocammmm bize ok sokacakmııışş
başkanım oku katlayarak soktuk manası çıkıyor halbu ki, sen niye hemen farklı farklı anlamlar arıyorsun hemen ?![]()
Katlamayı unutma ama öyle@BaşkanOnline hocammmm bize ok sokacakmııışş
qksoqknsnqsjnqsnfn@BaşkanOnline hocammmm bize ok sokacakmııışş
bence bi tık ağır bir cümle 17 gün ban garantisi veriyorum ceyhun kardeşim sana...Başkanım yeni açacağım prti
Katlamayı unutma ama öyle
Bize mi knkBaşkanım yeni açacağım prti
Murat abi aklıma geldi yapma....bence bi tık ağır bir cümle 17 gün ban garantisi veriyorum ceyhun kardeşim sana...
bence bi tık ağır bir cümle 17 gün ban garantisi veriyorum ceyhun kardeşim sana...
Yok sanaBize mi knk
Bot gitti seçim elden gitti dayana bilirsen dayan ali cabbarşaşırtıcı ok tersten girebilir galiba onu demek istemiş yada gizli Altın Ok hayranı...
olabilirBu ayı kapatır bence
bottan kastınız nedir açarmısınız konuyu?.Bot gitti seçim elden gitti dayana bilirsen dayan ali cabbar![]()
Bot gitti seçim elden gitti dayana bilirsen dayan ali cabbar![]()
Estafurullah başkanım o ne demek emekli oyun başkanımızla ne işimiz o saygısızlık asla!Bize mi knk
Sen Göktürk multilerindenmisin knkBot gitti seçim elden gitti dayana bilirsen dayan ali cabbar![]()
Botu bildiğine göre Buda birinin fake çarı ban falan umrumda değil gene seçimi nasıl kazandığı ortaya çıktı kendi kendini ele veriyor bu hepBot gitti seçim elden gitti dayana bilirsen dayan ali cabbar![]()
Himmmmmmmmmmmmmm.Estafurullah başkanım o ne demek emekli oyun başkanımızla ne işimiz o saygısızlık asla!
Botu bildiğine göre Buda birinin fake çarı ban falan umrumda değil gene seçimi nasıl kazandığı ortaya çıktı kendi kendini ele veriyor bu hep![]()
Sormaya gerek varmı geçmiş konularda multiden ban yiyenlere aç bakTahminin var mı?