Sormaya gerek varmı geçmiş konularda multiden ban yiyenlere aç bakkim en çok ağlamış dilencilik yapmışsa odur
Aaaaa @E.A.
Sormaya gerek varmı geçmiş konularda multiden ban yiyenlere aç bakkim en çok ağlamış dilencilik yapmışsa odur
Yan çarları kontrol edilsin bu adamın kesin ip var bi yerlerde
Yan çarları kontrol edilsin bu adamın kesin ip var bi yerlerde
avni hani yatıyodunMaşallah Allah muhabbetinizi arttırsın
Uykumu kaçırdınız hakaretler havada uçuşuyoravni hani yatıyodun
reis anladı ( şüphelendi )Yav durun durun adamın biri bize ok falan birşey yaptı. Ben orda kaldım hala. Bu Göktürk multileri.ustumuze salıp bize küfür ettiriyor farkindamisiniz
Yav durun durun adamın biri bize ok falan birşey yaptı. Ben orda kaldım hala. Bu Göktürk multileri.ustumuze salıp bize küfür ettiriyor farkindamisiniz
Gir tgye bak bakim ne yazışıyorlarYav durun durun adamın biri bize ok falan birşey yaptı. Ben orda kaldım hala. Bu Göktürk multileri.ustumuze salıp bize küfür ettiriyor farkindamisiniz
yok avnim ne hakareti yaUykumu kaçırdınız hakaretler havada uçuşuyor![]()
Avni üyelerin bize küfür ediyor sen uyuyorsunUykumu kaçırdınız hakaretler havada uçuşuyor![]()
Barışçıl insan yazmış liya versiyon 2 BudaAvni üyelerin bize küfür ediyor sen uyuyorsun
liya yine gitmiş seni bırakıp...Barışçıl insan yazmış liya versiyon 2 Buda
Yav kıvırıp ok soktular kadir efe ve alikereme biraz önce.Uykumu kaçırdınız hakaretler havada uçuşuyor![]()
yok avnim ne hakareti ya
Uyarı geçtim.Avni üyelerin bize küfür ediyor sen uyuyorsun
Allah rahmet eylesinliya yine gitmiş seni bırakıp...
Niye bize sen yokmuydunYav kıvırıp ok soktular kadir efe ve alikereme biraz önce.
Bu ne demek biliyorsun musun??