A
A T H E N A
Ziyaretçi
He aklım kayıp bu aralar kbathena işte cahil avni
He aklım kayıp bu aralar kbathena işte cahil avni
Sil sil bu abartı oldu hshshs
Ciddiye binen ne onu anlamadım sadeceİş ciddiye binince bı korktun ha. Noldu grubunuzda sizi rezil ederim.diyemi korktunz
Kırmızı balıkCiddiye binen ne onu anlamadım sadece
Jddjjdnnd boşluğuma geldi yapmaKırmızı balık
Yarın beni parti grubunuza alın, o ok ile ugrasanla konusucam. Yada Semih gelsin özür dileme postu açsın. Yoksa bu küfürün açıklaması izahı olamazCiddiye binen ne onu anlamadım sadece
3 gün ban yemek istersen kırmızı balık yazıyorsun unutma bu sifreyiJddjjdnnd boşluğuma geldi yapma
Valla orasına ben karışamam git Semih abiyle çöz ama ilk siz fesatlaştınız djdjdjdjdYarın beni parti grubunuza alın, o ok ile ugrasanla konusucam. Yada Semih gelsin özür dileme postu açsın. Yoksa bu küfürün açıklaması izahı olamaz
Kaydettim tamamdır3 gün ban yemek istersen kırmızı balık yazıyorsun unutma bu sifreyi
Etseneİş ciddiye binince bı korktun ha. Noldu grubunuzda sizi rezil ederim.diyemi korktunz
Konuşmalar yukardia bende. Bilmem semih abin buraya gelsin .Valla orasına ben karışamam git Semih abiyle çöz ama ilk siz fesatlaştınız djdjdjdjd
Özür dileEtsene
GeldiKonuşmalar yukardia bende. Bilmem semih abin buraya gelsin .
Ne içinÖzür dile
Bitti mi toplantıEtsene
Bitti vekilleri belirledikBitti mi toplantı
Adamını ustimize salıp küfür ettirdigin içinNe için
Bitti vekilleri belirledik
senden özür falan dilemem kendini bir şey sanma şurda iki gülüp eğleniyoruz. böyle bir şey varsa da dcden bana ulaş çözeriz şov yapmaAdamını ustimize salıp küfür ettirdigin için
10 tane sizden yazdım kralHayırlı olsun bizim çocuklara var mı birşeyler