B
Beşir Selman
Ziyaretçi
Uyku saatin gelmedi miEllerini yikadin mi
Uyku saatin gelmedi miEllerini yikadin mi
Sorularıma cevap ver!Uyku saatin gelmedi mi
yaw benim gönderdiğimi kanıtla yemin ederim oyunu silicem kuran evliya çarpsın silicem kanıtla yeterBen kendime sahip cikarim sen merak etme adam gibi konusamiyorsa sen gonderdin trol adamlarina sahip cik konusmasini ogret size burda söven mi oldu
Sorularına cevap ver sadeceUyku saatin gelmedi mi
naberSorularına cevap ver sadece
Vermezsem naparsınSorularıma cevap ver!
Küçükken top oynuyor muydun?Vermezsem naparsın
adamin silah arkadası furkan b, karaman falan geceleri rahat uyumayın vatan emniyette degilnapıyon sen şimdi gece yargıcı gibi mi
İyidir senden ?
Sende bi silemedin oyunu senin oyunu silmenin bana yarari yada zarari yok umrumda değil ama adaminin yapti şeyi burda normalmis gibi konusamassinyaw benim gönderdiğimi kanıtla yemin ederim oyunu silicem kuran evliya çarpsın silicem kanıtla yeter
Seni nezarete atarım tehtid etme sadıcımıVermezsem naparsın
yaw ben normal mi diyorum raporla geç ben uyarıyı yapmışım zaten napayım dahaSende bi silemedin oyunu senin oyunu silmenin mana yarari yada zarari yok umrumda değil ama adaminin yapti şeyi burda normalmis gibi konusamassin
Küçükken konuşabiliyormuydunKüçükken top oynuyor muydun?
görevi kötüye kullanmalar başladı wuhuuuSeni nezarete atarım tehtid etme sadıcımı
Topunu almaya gittin mi peki?Küçükken konuşabiliyormuydun
O demisse haklidir gibisine muhabbet yaptin burdayaw ben normal mi diyorum raporla geç ben uyarıyı yapmışım zaten napayım daha
kes artık napıyosan yapO demisse haklidir gibisine muhabbet yaptin burda
Beşir haddini aşma karşında kim var senin. Adam birşey soruyor sadece cevap ver ve uygula. Birdaha uyarmam seni bakKüçükken konuşabiliyormuydun
Adam gibi konuskes artık napıyosan yap
iyiİyidir senden ?