S
Semih Yilmaz
Ziyaretçi
Meclis'in garajda geçen darbeden kalanlar var onları kullanırızyeni tanklar almalıyız
Meclis'in garajda geçen darbeden kalanlar var onları kullanırızyeni tanklar almalıyız
Benden habersiz illegal işler dönüyorVideoda farkettiyseniz arabanın markası Mercedes...ve ben geçen bunu "skandal" adlı konuda dile getirdim...
buda mı yalan... @Murat Ünlü
Benden habersiz illegal işler dönüyor
kasada para varmı semih o kadaryeni tanklar almalıyız
tek çekim alıyoruz tanklarıkasada para varmı semih o kadar
İnsan bir tanede sana hediye aldık diye getirir verir ama nerede
o kadar limit business kart lazım hangi böbrekçitek çekim alıyoruz tankları
hastane odama çiçek bile gönderilmedi... mezarıma çelenk göndermeyi mi hayal ediyordunuzİnsan bir tanede sana hediye aldık diye getirir verir ama nerede
Allah geciden versin de @Kadir Aydın iki kere masraf olmasın bu ara çok merso çektik aga dedi..hastane odama çiçek bile gönderilmedi... mezarıma çelenk göndermeyi mi hayal ediyordunuz
keşke oyuna tanklar gelse üstünüze sürebilsemAllah geciden versin de @Kadir Aydın iki kere masraf olmasın bu ara çok merso çektik aga dedi..
Yok bende tank mermisi var onu gönderecektim hastane odasına ama almadılarhastane odama çiçek bile gönderilmedi... mezarıma çelenk göndermeyi mi hayal ediyordunuz
göktürk tanka karşı ama siz akrep alınkeşke oyuna tanklar gelse üstünüze sürebilsem
gizliden çektim semih başkan tankları indiriyor bakın
Keşmiş olsun
sen adamsınSemihe benden
4 adet Leopard2A4 tank
4 adet zırhli kirpi
4 adet vuran aracı
12 adet Gzpt
4 adet fırtına obüsü
1 adet İHA
1 adet akıncı TİHA
Ayhan şu mv konusundaki düzeltmeyi oyun yönetimi atama yaparken yanlış yazmış boş konuşmak için konuşmaBu arkadaş amma tank meraklısıymış