Doktora yapmış ne kariyeri balığın kılçığından iğne yapıyor adamYanlış saymadilar yanlış yönlendirildiler
Ne bekliyoruz denize düşen yılana sarılır
Doktora yapmış ne kariyeri balığın kılçığından iğne yapıyor adamYanlış saymadilar yanlış yönlendirildiler
Ne bekliyoruz denize düşen yılana sarılır
Anladın sen onu gözlüklü şirin
uyudun mu hocam biraz da senle sohbet edelimBu gece kimseye tartışma nedeniyle ban yok, yarın 17.00 sonrası görüşürüz
Burdayım kingg@Büyük Mesut nerdesin mesutumm
mesuuttBurdayım kingg
Kazanmışız oleyyyymesuutt
Yaa adnandhajdhakdhakhxkshxkshxjsbdsKazanmışız oleyyyy
Kardeşim kariyer niye gitsin biz sonucu zaten biliyorduk sizi gibi seçimi kaybettiğimiz gün formdan kaçmadım. Eğlenmek için ordaydim.Tüh kariyer gitti
hasan abim bir markadırKardeşim kariyer niye gitsin biz sonucu zaten biliyorduk sizi gibi seçimi kaybettiğimiz gün formdan kaçmadım. Eğlenmek için ordaydim.
Yönetime sözleriniz güven vermiyor diyor hemen raporlamaliyim@BaşkanOnline Hocam 17:00 a kadar kimse ban yemiyor dimi
biz zaten yicez bayrak sallıyoz hatta en önde rahat takılıyorum bugün farkındaysan@BaşkanOnline Hocam 17:00 a kadar kimse ban yemiyor dimi
ya avni dur sabah sabah cmakdmwmdmdYönetime sözleriniz güven vermiyor diyor hemen raporlamaliyim
Farkettim canım başı çekiyoruz zaten xmwsnqnwmwnsbiz zaten yicez bayrak sallıyoz hatta en önde rahat takılıyorum bugün farkındaysan
forumda ban yeme rekorlarını gösteren bir yer olsa ben açık ara fark atarımFarkettim canım başı çekiyoruz zaten xmwsnqnwmwns
fatih kadir ile aynı rotadasın kesinlikle dnskxnanszforumda ban yeme rekorlarını gösteren bir yer olsa ben açık ara fark atarım
bu ayı kapatiyoruz diyorum sipanım sen nedersinBı 10 gün forum sesiz olacak