Milletvekili atamalarında yapılan yanlış isim yazımı Hk. (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Göktürk partisinin atamalarda 1 kişinin ismini yanlış yazmış, yanlışlığı atamalar gerceklesirken farketmis , konuya mesaj atarak yanlış yazım yönetim tarafindan değiştirilerek atama gerçekleşmiştir.

Konu ile ilgili yönetim tarafından defalarca birdaha hata olduğunda duzeltilmeyecegi bilgisinin verildiğini hepimiz biliyoruz.

Gokturk partisine tanınan bu hakkın bize de tanınarak atamalarda 1 isim değişikliği yapmak istiyoruz.

Takdir oyun yönetiminindir.

angaralii yerine BYSARIKSIZ-Ertuğrul isimli oyuncunun atanması talebimizdir.

@BaşkanOnline

SametÜnall1

47. Dönem Aydın Milletvekili
Vatandaş
Bende Milletvekili Olduğum Şehir Çankırı'nın Profilde Çankiri Değilde İ harfi olmadan gerçek şekilde yazılmasını İstiyorum.
@BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Göktürk partisinin atamalarda 1 kişinin ismini yanlış yazmış, yanlışlığı atamalar gerceklesirken farketmis , konuya mesaj atarak yanlış yazım yönetim tarafindan değiştirilerek atama gerçekleşmiştir.

Konu ile ilgili yönetim tarafından defalarca birdaha hata olduğunda duzeltilmeyecegi bilgisinin verildiğini hepimiz biliyoruz.

Gokturk partisine tanınan bu hakkın bize de tanınarak atamalarda 1 isim değişikliği yapmak istiyoruz.

Takdir oyun yönetiminindir.

angaralii yerine BYSARIKSIZ-Ertuğrul isimli oyuncunun atanması talebimizdir.

@BaşkanOnline
Olayları farklı yere çekmenin bu boyutunu açıkcası ilk kez görüyoruz.
Özel mesajdan bunu yazdınız buraya yazmanızı biz istedik.
Yazım yanlışını tolere etmek bu dönem uyguladığımız bir şey değil, bunu siz de yapıyorsunuz, yapmışsınızdır.
Bazen kimseye söylemeden düzeltiyoruz.

Mesela size söylemedik ancak gönderdiğiniz listede:
Mr.President değil Mr. President olacak (arada boşluk var.)
yine _TARIK _ değil _TARIK_ olacak.
Bunları siz gönderdiniz.

Bir yazım yanlısı düzeltmek ile angaraliii yerine BYSARIKSIZ olsun denmesi aynı şey değil.
Talep ettiğiniz şey angaraliiiiiii kullanıcı adı angaraliii olsun değil.

Yönetimin yardımcı olmaya calıstıgı şeyleri bu şekilde cımbızlayıp farklı yere sündürmeniz de anlaşılır bir durum.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Olayları farklı yere çekmenin bu boyutunu açıkcası ilk kez görüyoruz.
Özel mesajdan bunu yazdınız buraya yazmanızı biz istedik.
Yazım yanlışını tolere etmek bu dönem uyguladığımız bir şey değil, bunu siz de yapıyorsunuz, yapmışsınızdır.
Bazen kimseye söylemeden düzeltiyoruz.

Mesela size söylemedik ancak gönderdiğiniz listede:
Mr.President değil Mr. President olacak (arada boşluk var.)
yine _TARIK _ değil _TARIK_ olacak.
Bunları siz gönderdiniz.

Bir yazım yanlısı düzeltmek ile angaraliii yerine BYSARIKSIZ olsun denmesi aynı şey değil.
Talep ettiğiniz şey angaraliiiiiii kullanıcı adı angaraliii olsun değil.

Yönetimin yardımcı olmaya calıstıgı şeyleri bu şekilde cımbızlayıp farklı yere sündürmeniz de anlaşılır bir durum.
Hocam zaten oyuncu ismi ile bizim listemizdeki isim tutuyor orada ben atamalara bakarken sizin ilgem yazdığınızı görüp bilgilendirmek istedim dolayısıyla zaten bu benim hakkım değil mi?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam zaten oyuncu ismi ile bizim listemizdeki isim tutuyor orada ben atamalara bakarken sizin ilgem yazdığınızı görüp bilgilendirmek istedim dolayısıyla zaten bu benim hakkım değil mi?
İLGEM de yazabilirsiniz sorun yok, bir harf yüzünden sorun mu cıkaralım? Sonuç olarak kimi kastettiğiniz belli.
İnsanız hata olur da sonradan atanan kişinin isminin değişmesi farklı bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...