46. DÖNEM MİLLETVEKİLİ TANIMALAMARI YAPILMIŞTIR. (1 Kişi İçeride)

B

B E S O

Ziyaretçi
Sayın vekiller artık kendinizi bir aşın lütfen hepinize öğretilmiş gibi buraya gelip ….vakti yazıp geçiyorsunuz. Ufkunuzu genişletin artık. 😂😂 Neyse tüm Sayın vekillere hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu dönemde tüm vekiller ASİL meclisimize layık bir şekilde görevlerini tamamlar. 🌹🌹

Sayın Başkan, Değerli Milletvekilleri,

Bugün burada, halkımızın iradesiyle seçilerek, milletimize hizmet etme onurunu ve sorumluluğunu üstlenmiş bulunmaktayım. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Ülkemizin refahı, adaleti ve kalkınması için, birlikte hareket ederek, toplumumuzun her kesiminin sesine kulak vereceğiz.

Bizlere duyulan güvene layık olabilmek için, şeffaflık, adalet ve dürüstlük ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz. Gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak adına, omuz omuza vererek, büyük hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tamdır. Hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarımızda başarılar diliyorum.

Her zaman olduğu gibi Göktürk partimiz yine secimden galip ayrılmıştır bize yakışan olmuştur
Göktürk Partisi Birlikte Daha güçlüyüz

Saygılarımla.
MURAT BAŞKANIM SENİN İÇİN YAPTIM 😀
SIRF SEN İSTEDİN DİYE

S

S E M İ H

Ziyaretçi

Bugün burada, halkımızın iradesiyle seçilerek, milletimize hizmet etme onurunu ve sorumluluğunu üstlenmiş bulunmaktayım. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Ülkemizin refahı, adaleti ve kalkınması için, birlikte hareket ederek, toplumumuzun her kesiminin sesine kulak vereceğiz.

Bizlere duyulan güvene layık olabilmek için, şeffaflık, adalet ve dürüstlük ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz. Gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak adına, omuz omuza vererek, büyük hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tamdır. Hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarımızda başarılar diliyorum.

Her zaman olduğu gibi Göktürk partimiz yine secimden galip ayrılmıştır bize yakışan olmuştur

Saygılarımla.
SIRF SEN İSTEDİN DİYE
İYİ Kİ GÖKTÜRKLÜYÜZ

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş

Saygılarımla.
SIRF SEN İSTEDİN DİYE
İyi olmuş başkanım helal olsun 🌹🌹