A
A T H E N A
Ziyaretçi
Biraz da anlaşılan dilden konuşmak gerekAvniiiiiyarın öbür gün geleceğin yerdeki arkadaşlarınla düzgün konuş
Biraz da anlaşılan dilden konuşmak gerekAvniiiiiyarın öbür gün geleceğin yerdeki arkadaşlarınla düzgün konuş
Niye az önce siyaset oynu oynuyoruz diyordun şimdi ne değişti hep bukalemun gibisin ne renk olduğun belli değil Semihburaya da gerçek siyaset sokup prim kasma
Valilikten istifa ne zaman gelir tahminenBu bir siyaset oyunu rol yapma oyunu değilmi gereğini yapıyorum senin balkon konuşman gibii işte iyi bilirsiniz siz
Vavvvvv nerden okudun bu lafı iyiymişEn azından dava adamı onlar senin gibi semazenlik yapmadılar syshsıshajsbalhdkshdçdgööhşdngsşngdid
GÖKTÜRKVAKTİ
![]()
Sayın vekiller artık kendinizi bir aşın lütfen hepinize öğretilmiş gibi buraya gelip ….vakti yazıp geçiyorsunuz. Ufkunuzu genişletin artık.Neyse tüm Sayın vekillere hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu dönemde tüm vekiller ASİL meclisimize layık bir şekilde görevlerini tamamlar.
![]()
gerçek siyaset oyunu mu burası yani burada gerçek siyaset mi konuşuyoruz?Niye az önce siyaset oynu oynuyoruz diyordun şimdi ne değişti hep bukalemun gibisin ne renk olduğun belli değil Semih
İYİ Kİ GÖKTÜRKLÜYÜZSayın Başkan, Değerli Milletvekilleri,
Bugün burada, halkımızın iradesiyle seçilerek, milletimize hizmet etme onurunu ve sorumluluğunu üstlenmiş bulunmaktayım. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Ülkemizin refahı, adaleti ve kalkınması için, birlikte hareket ederek, toplumumuzun her kesiminin sesine kulak vereceğiz.
Bizlere duyulan güvene layık olabilmek için, şeffaflık, adalet ve dürüstlük ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz. Gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak adına, omuz omuza vererek, büyük hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tamdır. Hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarımızda başarılar diliyorum.
Her zaman olduğu gibi Göktürk partimiz yine secimden galip ayrılmıştır bize yakışan olmuştur
Göktürk Partisi Birlikte Daha güçlüyüz
Saygılarımla.
MURAT BAŞKANIM SENİN İÇİN YAPTIM
SIRF SEN İSTEDİN DİYE
İyi olmuş başkanım helal olsunSayın Başkan, Değerli Milletvekilleri,
Bugün burada, halkımızın iradesiyle seçilerek, milletimize hizmet etme onurunu ve sorumluluğunu üstlenmiş bulunmaktayım. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Ülkemizin refahı, adaleti ve kalkınması için, birlikte hareket ederek, toplumumuzun her kesiminin sesine kulak vereceğiz.
Bizlere duyulan güvene layık olabilmek için, şeffaflık, adalet ve dürüstlük ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz. Gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak adına, omuz omuza vererek, büyük hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tamdır. Hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarımızda başarılar diliyorum.
Her zaman olduğu gibi Göktürk partimiz yine secimden galip ayrılmıştır bize yakışan olmuştur
Göktürk Partisi Birlikte Daha güçlüyüz
Saygılarımla.
MURAT BAŞKANIM SENİN İÇİN YAPTIM
SIRF SEN İSTEDİN DİYE
İyi olmuş başkanım helal olsun![]()
Tek bildiğin laf cambazlığıgerçek siyaset oyunu mu burası yani burada gerçek siyaset mi konuşuyoruz?
Vakit nakittir öyleyse harcayalım Göktürk ü![]()
Senin hiçbir zaman ne o kadar stratejin ne de gücün olmayacakVakit nakittir öyleyse harcayalım Göktürk ü![]()
O ceylan gözlerine kurban olurum Avniiii bakma öyle melül melül
Ahh Semih ah bı sen biliyorsun bu işler sensin Semih sennnSenin hiçbir zaman ne o kadar stratejin ne de gücün olmayacak![]()
Nsnsbbsbssbb hiç boşa uğraşma oyu size atmayacamO ceylan gözlerine kurban olurum Avniiii bakma öyle melül melül