Bana laf etmeden duramaz o adımı lekelemek için elinden geleni yaparSen bi dahil olmasan mı acaba her şeye
Bana laf etmeden duramaz o adımı lekelemek için elinden geleni yaparSen bi dahil olmasan mı acaba her şeye
Sürekli üstü çizilen bir parti başkanı olması seni niye ilgilendiriyor o zamanPartimdeki üyeleri kandırmaya çalışan birine istediğimi söylerim! burada seni ilgilendiren şey ne?
Bana hava hoş başkanım bir dahaki seçim bir 19 oy daha artarız bu ekipleNe yapsak bizde meclis baskanlıgı teklif edelim ozaman nasıl fikir
Yenilikçi demokrasi için asla ama asla geri dönüş olmayacak postu ne zaman gelir tahminenBana laf etmeden duramaz o adımı lekelemek için elinden geleni yapar
Bana laf etmeden duramaz o adımı lekelemek için elinden geleni yapar
Bizde diktatör rejimi yok o yüzden gelmez öyle bi post, rahat ol.Yenilikçi demokrasi için asla ama asla geri dönüş olmayacak postu ne zaman gelir tahminen
Kimde varmış açıklasana bi, kendinisi bile biliyor bizde öyle bişey olmadığını.Bizde diktatör rejimi yok o yüzden gelmez öyle bi post, rahat ol.
HaahahahahahahaahahahaKimde varmış açıklasana bi, kendinisi bile biliyor bizde öyle bişey olmadığını.
Gelse gelse Dostluk Postu gelir Sen merak etmeYenilikçi demokrasi için asla ama asla geri dönüş olmayacak postu ne zaman gelir tahminen
Haykırdım 10 numara 5 yıldız
Gülücük atarsın anca çünkü açıklaman yok.Haahahahahahahaahahaha
Gelse gelse Dostluk Postu gelir Sen merak etme
Açıklamammı yok seni ciddiye almıyorum sadece.Gülücük atarsın anca çünkü açıklaman yok.
Açıklayacak birşeyin yok çünkü, kandırma kendini yalandan, ama ben açıklayabilirimAçıklamammı yok seni ciddiye almıyorum sadece.
Şuan konumuz bu değil çünkü MERT senin seviyene düşmeyeceğim kışkırtamazsın sus şimdi uslu durAçıklayacak birşeyin yok çünkü, kandırma kendini yalandan, ama ben açıklayabilirim
TM.Şuan konumuz bu değil çünkü MERT senin seviyene düşmeyeceğim kışkırtamazsın sus şimdi uslu dur