B
Beşir Selman
Ziyaretçi
Sende bozkurta karısamazsınBu ay mola verdim abicim. Sen benim ne yapacagıma karışamazsın üslübünu düzelt yok sana iyi konusmam
Sende bozkurta karısamazsınBu ay mola verdim abicim. Sen benim ne yapacagıma karışamazsın üslübünu düzelt yok sana iyi konusmam
Çok fazla aglama yaşlarını silecek adam kalmaz yanında
İşine bakKendi konunda değilsin yol al burdan
Eger bir yerde bozkurtun ismi geciyorsa o benim konumdurKendi konunda değilsin yol al burdan
Ben zaten bişeye karışmadım. Kendi kenini rollendirmesine sen kardeşim düşündüğümü söyledim. İstediğim yerde söylerimSende bozkurta karısamazsın
Kimsenin yaşımızı silmesine ihtiyacımız yok Allah'a şükür çocukmuyuz ağlicaz kendinizle karistirmayin biziÇok fazla aglama yaşlarını silecek adam kalmaz yanında
Bunları yazarken gözyaşlarını tutamıyor zaten buğulu görüyor şuan biziKimsenin yaşımızı silmesine ihtiyacımız yok Allah'a şükür çocukmuyuz ağlicaz kendinizle karistirmayin bizi
Bazen mutluluktan da aglarsınKimsenin yaşımızı silmesine ihtiyacımız yok Allah'a şükür çocukmuyuz ağlicaz kendinizle karistirmayin bizi
Hahaah komik cocuk seniBunları yazarken gözyaşlarını tutamıyor zaten buğulu görüyor şuan bizi
O sizin yaşlarda oluyor abisi büyüyunce anlarsin dediklerimiBazen mutluluktan da aglarsın
Sen büyüdünde bana nasihat mi veriyorsunO sizin yaşlarda oluyor abisi büyüyunce anlarsin dediklerimi
Şu verdin cevap bile -18 oldunu gösteriyor abim hadi yürüSen büyüdünde bana nasihat mi veriyorsun
Beni unutma.Hadi git beşir abilerin gelsin dicemde onlarda koşa koşa kaçıyorlar
Ah be beşir sende miBeni unutma.
Sayın başkan madem bu kadar değer veriyorsun. Kapanmamasını için parti başkanı olup mücadele etseydin ya.Eger bir yerde bozkurtun ismi geciyorsa o benim konumdur
Oyunda profilimde başarılarım. Yazıyor girip bakarsınAh be beşir sende mi
Partinin kurucusu kapatın dedi kapatıyoruz sizi ilgilendirmezSayın başkan madem bu kadar değer veriyorsun. Kapanmamasını için parti başkanı olup mücadele etseydin ya.
Sayın başkan madem bu kadar değer veriyorsun. Kapanmamasını için parti başkanı olup mücadele etseydin ya.