M
Murat Ünlü
Ziyaretçi
Olmaz A T H E N A olsa böylemi yapardı...Adamına göre muamele Murat abi
Olmaz A T H E N A olsa böylemi yapardı...Adamına göre muamele Murat abi
O da öyle yapmış konuşmasını bilmeyene saygı göstermeye çeksinOlmaz A T H E N A olsa böylemi yapardı...
Peki öyle olsun 🫡O da öyle yapmış konuşmasını bilmeyene saygı göstermeye çeksin
Bunun zekâ, sanat, strateji, ilham kısmı yokmu. ( googledan bakmadım)Yanlış onlama yaw barışı ifade ettiğinden
Ben barışı ifade ettiği için koydum onlarda var tabiBunun zekâ, sanat, strateji, ilham kısmı yokmu. ( googledan bakmadım)
He tamam o zamanBen barışı ifade ettiği için koydum onlarda var tabi
En azından sana kalmadık be o bize yeter
Sen silinen hesapsin ne isin var burdaBen barışı ifade ettiği için koydum onlarda var tabi
Parti kapatıldıHani bozkurttu bunlar gerçek bir rakip görünce kaçtılar
Senin gibi hesap kalabalığı olmaktan iyidirSen silinen hesapsin ne isin var burda
Aha kendini laf soktu zannediyor çocuk alkislayin beylerSenin gibi hesap kalabalığı olmaktan iyidir
Valla böyle tartisacaginizi bilseydim konuyu açmazdimAha kendini laf soktu zannediyor çocuk alkislayin beyler
Laf sokmadım olanı söyledimAha kendini laf soktu zannediyor çocuk alkislayin beyler
Ben açtım sayın parti başkanıO zaman post acmasaydiniz. Millet yorumunu yapar karisamazsin
Zjshshhsshsjsnshsh MaşAllah jet mübarekBen açtım sayın parti başkanı
Kumandanim hoşgeldinizZjshshhsshsjsnshsh MaşAllah jet mübarek
Hoş bulduk kralssKumandanim hoşgeldiniz
Bozkurt harekatının kapanmasından dolayı düşüncelerinizi alalimHoş bulduk kralss
Bozkurt harekat hakkında yorum yapmak bize düşmez kralBozkurt harekatının kapanmasından dolayı düşüncelerinizi alalim