I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Oyun yönetimiyle yarıșırsın say bakalım oyun yönetimi bile bu kadar atmıyorBı say kaç duyuru atmisim
Oyun yönetimiyle yarıșırsın say bakalım oyun yönetimi bile bu kadar atmıyorBı say kaç duyuru atmisim
Okuduğunu anlamamak.
Ban itirazları alanı diyor
Bir kaç defa daha okusana o yazıyı anlarsın belki
ŞüpheliYanlıșlıkla arada kaynadı heralde shdddhdh
Bi 10 kere oku orayı sen
xbxhdbdhshsŞüpheli
Hsxhxhxjxndnxnxnxndndfikret abi hatırlıyor musun bir gün tapınakta tandır yapın demiştin herkes sana gülmüştü
Bakanı bırak bu adam türünün tek örneği olabilir2 senedir şu oyunu oynuyorum senin kadar değişik adalet bakanı görmedim
Yok canım gördüm bu tür örnekler çokBakanı bırak bu adam türünün tek örneği olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 16808
Size yazık diyorum başka bişey demiyorum işiniz gücünüz yok beni takip ediyorsunuz
Size tek bişey soyliyecem iyice gıcık olmanız için "siz böyle yapıyorsunuz ya benim daha hoşuma gidiyor biraz daha yapar mısınız bu kıskandığınızın bir belirtisi hhahahahhaha devamm" hiç kafaya takmıyorum çünkü ben sizin gibi boş insan değilim 7/24 başkalarını MBS gibi izlemiyorum anlarsınız ya görüşürüz isterseniz gelin imzalı hediye veriyim makaminiza asarsiniz hatıra kalır
Gaza gelme çocuk diyemesin tamamıbizim oylarımızla makam elde eden çocuk bize racon kesmeye çalışıyor bu nasıl bir kafa yapısı seni oyunda kimse ciddiye almıyor kardeşim almayacakta boşuna prim kasma çabalarına girme
ok kip byGaza gelme çocuk diyemesin tamamı
Konu tatlıya bağlanmadı ama neyseKonu Tatlıya Bağlanmıştır partilerle anlaşma sağlandı
@BaşkanOnline konuyu silebilirimiyiz teşekkürler