Bı güncelleme de senden bekliyoruz partiyi bırakıp gittikten sonra geri gelme gibiYazık oldu ne güzel neselenmisti forum. Neyse sorun yok yarın forumda semihten sonra merhaba ben bilgem göktürk (v2) diye bi konu bekliyorum
murat 17 gün geçmiş askldajlskflsjd geçmişi okuyor helal olsunBı güncelleme de senden bekliyoruz partiyi bırakıp gittikten sonra geri gelme gibi
Geçmiş gözümde canlandı özlemişim be ama 2 yaşındaki çocuk lafları görüyorum hiç etik değil gjdjsnngmurat 17 gün geçmiş askldajlskflsjd geçmişi okuyor helal olsun
Yine Ban Yemişim.... 🥹Hayatım biraz özlem giderelim lütfen parmaklıklar ardını özlediğin kadar beni özlemiyosun @alikerem
Herkes beni raporlamış herhalde cjsmsmsmx@alikerem tebrik ederim kral 27 raporun 11 i seninmiș hdbsbsbssb
Herkes değil benHerkes beni raporlamış herhalde cjsmsmsmx
Aleyküm selamSelamün Aleyküm
hainsin dkwksndHerkes değil ben
Sen beni rapolarlarsın heğAleyküm selam
emre böyle olmaz müebbet verseydiniz kardeşimSen beni rapolarlarsın heğ
Sadıcım ben 1 gün dedim. Bunlar 3 gün 1 haftaemre böyle olmaz müebbet verseydiniz kardeşim
kararlara bakiyorum 12 gün genel ban 6 gün sohbet banı verilmiş allahtan 4 güne düşmüş xmwksnansSadıcım ben 1 gün dedim. Bunlar 3 gün 1 hafta
Kırıkay sağolsun 1 haftadan aşağı yazmıyo allahtan yönetim az veriyo cezaları. Genel Sohbette oyuncu kalmıcakkararlara bakiyorum 12 gün genel ban 6 gün sohbet banı verilmiş allahtan 4 güne düşmüş xmwksnans
dasdgashgdhgasdsaKırıkay sağolsun 1 haftadan aşağı yazmıyo allahtan yönetim az veriyo cezaları. Genel Sohbette oyuncu kalmıcak
gün gelir devran döner yer ultimatomu oturur aşşağıyaKırıkay sağolsun 1 haftadan aşağı yazmıyo allahtan yönetim az veriyo cezaları. Genel Sohbette oyuncu kalmıcak