47. Dönem Oyun Başkanlığı Adaylık bildirisi (5 Kişi İçeride)

Dengili

Üye
Vatandaş
Bugün, sizlere büyük bir heyecan ve kararlılıkla önemli bir duyuruda bulunmak istiyorum. Yıllardır birlikte oynadığımız, eğlendiğimiz ve birçok başarıya imza attığımız bu toplulukta, BÜRKÜT Partisi’nin vizyonu ve değerleriyle Oyun Başkanı adaylığımı açıklıyorum.

Geçmişte yaşanan aksaklıklar ve yanlış yönetim kararları hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Artık oyunun kurallarını sadece belirli bir grubun çıkarlarına göre yazanlar yerine, tüm topluluğun sesini duyan ve dinleyen bir liderin zamanı geldi. BÜRKÜT Partisi’nin ilkeleri ve misyonuyla, yılların birikimi ve deneyimiyle bu görevi layıkıyla yürütebileceğime inanıyorum.

Önceliklerim arasında; topluluğumuzun huzur ve güvenliğini sağlamak, adil ve eğlenceli bir oyun ortamı oluşturmak, yenilikçi ve yaratıcı etkinlikler düzenlemek, sizlerin görüş ve önerilerini dinleyerek her zaman daha iyiyi hedeflemek yer alıyor. Burkut Partisi'nin güçlü ve vizyoner yaklaşımıyla birlikte hareket ederek, bu hedeflere ulaşacağımıza ve oyun dünyamızı daha da güzelleştireceğimize yürekten inanıyorum.

Artık vakit, değişim ve yenilik zamanı. Sizlerin desteğiyle, oyun topluluğumuzu hak ettiği yere taşıyacak ve Burkut Partisi’nin rehberliğinde birlikte büyük başarılara imza atacağız. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak dileğiyle...

ADİL, GERÇEK LİDER 🫶🏻

Sevgilerimle,

dengili

Bürküt Partisi Oyun Başkanı Adayı

Ekli dosyalar

• IMG_0602.jpeg
    IMG_0602.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 23

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Burkut Partisi’nin vizyonunu ve değerlerini ileriye taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. Geçmişte yaşanan zorlukları aşmak ve topluluğumuzu hak ettiği yerlere taşımak için sizin gibi güçlü bir lidere ihtiyaç var.

Bu zorlu ve önemli görevde size başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun ve hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle...

En içten dileklerimle...🌹🫶🏻