E
Emirhan'
Ziyaretçi
Efe de o konuda degildi kankim soyleyeyim ben kisilere degil gelen partiye bakıyorumdün bahsettiğin konuda ben olmadığım için etiketledim emirhancım
Efe de o konuda degildi kankim soyleyeyim ben kisilere degil gelen partiye bakıyorumdün bahsettiğin konuda ben olmadığım için etiketledim emirhancım
ah bi bilsem muhtemelen biz genel sohbette yokken bunlar arkamızdan sallamışlardırDün neyden korkmuş kim korkmuş
tamam ozaman korktukEfe de o konuda degildi kankim soyleyeyim ben kisilere degil gelen partiye bakıyorum
askldasdklasdklakld neyin korkusu bu onu anlamadım@MAGARSUS dünkü korku sana yetermiş kanka
hangi konu link plsEfe de o konuda degildi kankim soyleyeyim ben kisilere degil gelen partiye bakıyorum
Abi o daha çocukKankam tek başına satasamiyprmusun hep bir büyüklerini çağırıyorsun
yaşın max 16 altta ne diyorsun burda ne söylüyorsun ne omurgasız herifsinAbi o daha çocuk
Orda açıdım sizeyaşın max 16 altta ne diyorsun burda ne söylüyorsun ne omurgasız herifsin
Hayirlisi ile basliyoruz hadi bakalim.
Demokrasi için ölürlerDeMokRAsI aşIklArI
He ya tankın önüne atlamışlardı 4 like geldi yorumuna müthiş işDemokrasi için ölürler
He ya tankın önüne atlamışlardı 4 like geldi yorumuna müthiş iş
Hadi git abinde gelmiş git oyna partktayaşın max 16 altta ne diyorsun burda ne söylüyorsun ne omurgasız herifsin
Hoffff karizmaya bakkk bu lafın üstüne intihar etmek lazım ali kerem çok ağır laf kral abin gelmiş parkta oynaHadi git abinde gelmiş git oyna partkta
Eyup ne zaman düzeleceksin, ne zaman seni ciddiye alabileceğiz. Gerçekten büyü artıkHadi git abinde gelmiş git oyna partkta
ağladım bu laftan sonra mesut çok ağır bir laf nasıl yediricem kendime 🥹🥹🥹Hoffff karizmaya bakkk bu lafın üstüne intihar etmek lazım ali kerem çok ağır laf kral abin gelmiş parkta oyna