Pardon avni demişim, Fatih....Sen kimsin ki beni saygıya davet ediceksin avni. Olanları konusuyorum burda yanlış bır cümlemi var
Pardon avni demişim, Fatih....Sen kimsin ki beni saygıya davet ediceksin avni. Olanları konusuyorum burda yanlış bır cümlemi var
Boşver sen bir şey söyleme, yanlış cümle vsr ise düzeltmek için yazBen sadece söyledim gerisi sana bağlı artık
Kanka göktürk ne zaman kendi adayını çıkartıcak. Resmen millete çalışıyorsunuz
Kendinizi bu kadar kullandırtmayın ya. Bu oy potansiyeli ile aldığınız tek şey vekillik
Dejavu oldum kralGelecek ay oluyoruz.
Kaybedersek son seçimim.
Darbe Şart.
Bu ay Semih çıkacaktı güya hazır gitmişken bilgemde demiş ben demek GÖKTÜRK demek çullanmış hemenKanka göktürk ne zaman kendi adayını çıkartıcak. Resmen millete çalışıyorsunuz
Kendinizi bu kadar kullandırtmayın ya. Bu oy potansiyeli ile aldığınız tek şey vekillik
Yapar, göktürk yeni başkanı daha acemi böyle böyle öğrenecek amaBu ay Semih çıkacaktı güya hazır gitmişken bilgemde demiş ben demek GÖKTÜRK demek çullanmış hemen
6 ağustosu sabırsızlıkla bekliyoruz fatihGelecek ay oluyoruz.
Kaybedersek son seçimim.
Darbe Şart.
6 ağustosu sabırsızlıkla bekliyoruz fatih
Genelleme yapma ben hep burdayım sjsjaBurada olun ama kayboluyorsunuz sonra
özlemiştik seni .Buradan göktürk başkanına sesleniyorum, bence uzak dur, tek takıl tek kaybet. Çünki bunlar kaybettiğinde seni yerler. Budun özellikle
Dikkat et, bir takım duyumlarım var.sana suikast peşindelerözlemiştik seni .
SsjsjshsbsbshDikkat et, bir takım duyumlarım var.sana suikast peşindeler
güzel uyarıların için teşekkür ederim ama itifak olarak her zaman yanımda olacaklar destekleriz bizde sıkıntı olmaz bugun aday onlar yarın biz birliğimiz daim olsun #GÖKTÜRK kardeşliği sever .Dikkat et, bir takım duyumlarım var.sana suikast peşindeler
Bak yine aynı. Siz sömürülmeyi hakediyorsunuz Bilgem teyzem az bilem yapıyor sizegüzel uyarıların için teşekkür ederim ama itifak olarak her zaman yanımda olacaklar destekleriz bizde sıkıntı olmaz bugun aday onlar yarın biz birliğimiz daim olsun #GÖKTÜRK kardeşliği sever .
Bak yine aynı. Siz sömürülmeyi hakediyorsunuz Bilgem teyzem az bilem yapıyor size
Öyle deme alışığız dbbdhdhsbsBak yine aynı. Siz sömürülmeyi hakediyorsunuz Bilgem teyzem az bilem yapıyor size
Simdi sen bence havuz kenarina git bi tane de benden mango ic olurmu nasil fikir. Bide onun bunun partisi icin konusulacagina sen kendin bi parti ac gorelim performansini ne dersin. Bak iyi fikir valla desteklerim söz.Bu ay Semih çıkacaktı güya hazır gitmişken bilgemde demiş ben demek GÖKTÜRK demek çullanmış hemen
Amcam nasilsin forum pasalari iyi egleniyormusunuz noldu caniniz sıkildı benimi cagirdiniz yazsaydin dcden hemen gelirdim. Birde benim olana zaten cokmem cok iyi masallahh Ali. Olur olur miletin yapamadigini o yapar belki.Yapar, göktürk yeni başkanı daha acemi böyle böyle öğrenecek ama