Bu dahada kötüymüşBirde benim olana zaten cokmem
Bu dahada kötüymüşBirde benim olana zaten cokmem
E tabi kanina islicek bir fiil BİLGEM GÖKTÜRK ün sahsi kanı.yani böyle olmasi güzel. Fatihcigimin Asil Türk hamlesi gibiBilgem teyzem resmen göktürkün kanına işlemiş semih gittikten sonra. Valla helal güzel hamleler.
Karafatmacım ne diyorsun yan italik yazı yazmışsın anlamıyorum pardon bilgem senmişsin şimdi nereye çökeceğine karar verdin mi ama çeşitli bahanelerle ortadan kaybolma sonra gene üzülüyorum ben burda. Bana yardımı bırakta müsait olduğunda öğrenemediğin oyunu öğretmeye devam edeyim sana söz bana haber verSimdi sen bence havuz kenarina git bi tane de benden mango ic olurmu nasil fikir. Bide onun bunun partisi icin konusulacagina sen kendin bi parti ac gorelim performansini ne dersin. Bak iyi fikir valla desteklerim söz.
Dimi dimi cok sukur her ne yapsak guzel gidiyor ardimizdan kalanlarda guzel goturuyor arada sapmalar oluyo oda iste sizle mesafesini kaybedip dc sohbetlerine oyunlara baslayinca hafiza kaybi yasiyorlar nedense. Neysee guzeell acaba bi tane dahami acsam parti @Fatih TUTUK ortak olurmusun banaaBu dahada kötüymüş
Vallami o zaman cik altinoktan gel bekliyorum ogret bana inceliklerini mesela kazanmamak icin napmak lazim 3 kez kaybediyoz ya mesela biz sana irgatliga gelmistik ya ama iyi iyi gordum mesela ben o zaman bekliyorum efecim gel.Karafatmacım ne diyorsun yan italik yazı yazmışsın anlamıyorum pardon bilgem senmişsin şimdi nereye çökeceğine karar verdin mi ama çeşitli bahanelerle ortadan kaybolma sonra gene üzülüyorum ben burda. Bana yardımı bırakta müsait olduğunda öğrenemediğin oyunu öğretmeye devam edeyim sana söz bana haber ver
Ha bisi daha bahane dedigin benim annem elini ayagini dilini kulagini ordan cek hic gormedigin kara fatmayla o zaman karsilasirsin.Karafatmacım ne diyorsun yan italik yazı yazmışsın anlamıyorum pardon bilgem senmişsin şimdi nereye çökeceğine karar verdin mi ama çeşitli bahanelerle ortadan kaybolma sonra gene üzülüyorum ben burda. Bana yardımı bırakta müsait olduğunda öğrenemediğin oyunu öğretmeye devam edeyim sana söz bana haber ver
wikiyi okumayı bilmiyorsun ittifaklık nedir bilmiyorsun hamle nedir bilmiyorsun o partide tek 1 tane baş var onuda hepimiz tanıyoruz yılların kurdu kendisi ne zaman semih gitti böyle gene kazanma yolu bir nebzede olsa açıldı o zaman piyasaya çıkıyorsun gene ben 3 seçim kaybettiysem sen 33 seçim kaybettin ne anlatıyonVallami o zaman cik altinoktan gel bekliyorum ogret bana inceliklerini mesela kazanmamak icin napmak lazim 3 kez kaybediyoz ya mesela biz sana irgatliga gelmistik ya ama iyi iyi gordum mesela ben o zaman bekliyorum efecim gel.
Bizim hamlelerimiz bitmez teyzem, ama sizin bu stratejide sıkımtı var sanırım, kara fatma vs olayları falanE tabi kanina islicek bir fiil BİLGEM GÖKTÜRK ün sahsi kanı.yani böyle olmasi güzel. Fatihcigimin Asil Türk hamlesi gibi
Ama iste atalarimiz hep dogru soylemis lanet olsun ben lafa bakarim lafmi diye birde soyleyene bakarim demisler. Papatya cayimi balkonda iciyorum gel baskanim.
adayın senden çıktığına bakma sen bilgemcim hala öylesin gözümde budunla göktürke oy yetiştir hadiVallami o zaman cik altinoktan gel bekliyorum ogret bana inceliklerini mesela kazanmamak icin napmak lazim 3 kez kaybediyoz ya mesela biz sana irgatliga gelmistik ya ama iyi iyi gordum mesela ben o zaman bekliyorum efecim gel.
TGden nickini değiştirmiş yakalandı imposter kasdasşgdsgsBizim hamlelerimiz bitmez teyzem, ama sizin bu stratejide sıkımtı var sanırım, kara fatma vs olayları falan
Yine miTGden nickini değiştirmiş yakalandı imposter kasdasşgdsgs
Ben kaybettigim secim hatirlamiyorum. Birde oyunu secim diye adletmiyorum semih gelsin valla cok iyi olur en azindan size sus diyecek biri lazim. Bi bak ben varken ittifak hic kaybetmedi. Daha oncede ben hic kimseyle ittifak olmadim. Beni takip etmeye devam et ama ederken once iyi bak. Olurmu .cok cukur @CB36 yanimda ittifak kurduuu bee valla super rahatmis oyuna basladigimdan beri ilk defa bu kadar rahatim canim cengizimwikiyi okumayı bilmiyorsun ittifaklık nedir bilmiyorsun hamle nedir bilmiyorsun o partide tek 1 tane baş var onuda hepimiz tanıyoruz yılların kurdu kendisi ne zaman semih gitti böyle gene kazanma yolu bir nebzede olsa açıldı o zaman piyasaya çıkıyorsun gene ben 3 seçim kaybettiysem sen 33 seçim kaybettin ne anlatıyon
bizde onu diyoruz işte canım cengomu çok severim inşallah sonu semihe benzemez kadsklaklgsdkşlgsşdlghBen kaybettigim secim hatirlamiyorum. Birde oyunu secim diye adletmiyorum semih gelsin valla cok iyi olur en azindan size sus diyecek biri lazim. Bi bak ben varken ittifak hic kaybetmedi. Daha oncede ben hic kimseyle ittifak olmadim. Beni takip etmeye devam et ama ederken once iyi bak. Olurmu .cok cukur @CB36 yanimda ittifak kurduuu bee valla super rahatmis oyuna basladigimdan beri ilk defa bu kadar rahatim canim cengizim
Olur sana misirda patlatirim hazimsizliga iyi geliyor biliyomusun. Hem tok tutar. Sen kisir sevmiyosunya ondan dedim .bilgem mango dragon bitti kısır yapta yiyelim hadi acıktık
Yok bee neden benzesin cengo aliskin kadire fatihe sana yazik benim semihim.isik gormus tavsana dondu aranizda. Napsin toy cocuk ogrencek abisbizde onu diyoruz işte canım cengomu çok severim inşallah sonu semihe benzemez kadsklaklgsdkşlgsşdlgh
bak bunu bile yanlış biliyorsun daha ne diyim asjdjaklfkjls normal mısır öyle evet ama patlamış mısır öyle değil off bilgem offf yemekleridemi biz öğretecez sana yaOlur sana misirda patlatirim hazimsizliga iyi geliyor biliyomusun. Hem tok tutar. Sen kisir sevmiyosunya ondan dedim .
Uff efeee tühh nasil unuturum cok uzak kalmisim demekki senden lanet olsun bana. Ogretseneeebak bunu bile yanlış biliyorsun daha ne diyim asjdjaklfkjls normal mısır öyle evet ama patlamış mısır öyle değil off bilgem offf yemekleridemi biz öğretecez sana ya
altınoktan çıktım davet at öğreteyim sanada bazı şeyleri benim üslup biraz ters gelir ama sonradan ağlamak yok bak baştan söyleyimUff efeee tühh nasil unuturum cok uzak kalmisim demekki senden lanet olsun bana. Ogretseneee
davet atmazsan geri girerim bak bekliyorumUff efeee tühh nasil unuturum cok uzak kalmisim demekki senden lanet olsun bana. Ogretseneee