Yada Black white'da atabilirsinizBuralar biraz durgun mu bana mı öyle geldi yoksa 6 ağustos Darbe Hazırlığımı Diriliş ittifakı darbe yapacak Biz yine karşı çıkacağız
Darbe olmasını istemiyorsanız Oyunu Dengili Başkana Atın (reklamın iyisi kötüsü olmaz ) hayırlı günler
Sizden kayma olmasında bizde problem yok sjdjsjjsYada Black white'da atabilirsiniz
BakacazSizden kayma olmasında bizde problem yok sjdjsjjs
Bana da konu çıkardarbe iyidir kazansakta yapılmalı kaybetsekte yapılmalı güzel bir etkinlik
Darbeli ob olmak ayrıcalıktır unutmaBen bana darbe yapılması taraftarıyım oylar bana
Tarih benide yazar işte kabulüm 🫡Darbeli ob olmak ayrıcalıktır unutma
Jcxjjdndsnsnsbbakababadarbe mi
İçinizde kaldı değil miidarbe mi
sensiz darbenin tadı tuzu yok dost ( asıl simdi eski dostum tankla gelmiş ) qmskqmamamsdarbe mi
darbe mi
tabii dsadasdasdasdarbe mi
yoo içimde kalmadı darbe var dediler geldim kim yaparsa sonuna kadar desteklicemİçinizde kaldı değil mii
oğlum siz kendinize mi yapacaksınız darbeyi napacaksınız anlamadımsensiz darbenin tadı tuzu yok dost ( asıl simdi eski dostum tankla gelmiş ) qmskqmamams
Adam adammm adammm görünyoo içimde kalmadı darbe var dediler geldim kim yaparsa sonuna kadar desteklicem
kendimize yapiyoz galiba qmsmqmsoğlum siz kendinize mi yapacaksınız darbeyi napacaksınız anlamadım