Lütfen kral@Kadir Aydın espri yapayım mı?
@Yiğit.Başkan son verilere göre kazanmışım başkanım bı tebrik edersin heralde
Tebrik ederim başkanım yeni görevinizde başarılar@Yiğit.Başkan son verilere göre kazanmışım başkanım bı tebrik edersin heralde 🫡
Gelecek ay oluyoruz.Lütfen kral
PuhahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahGelecek ay oluyoruz.
Kaybedersek bu benim son seçimim.
Herkesten 3 oy bekliyorum.
HAHAHAHAHAHAHHAJJAJAJAGelecek ay oluyoruz.
Kaybedersek bu benim son seçimim.
Herkesten 3 oy bekliyorum.
Bürküt’ün yeni kurulan bir parti olduğu bilgisini kim verdi sana acabaaSeçilmiş oyun başkanı Murat başkanı kutlarım tebrik ederim. Kendi dünyasında laf sokmaya çalışan arkadaşları düzgün ve centlimence yorum yazmaya davet ediyorum. Ne çabuk unuttunuz Göktürkten ve Bilgem başkandan yediğiniz dayakları ? Bürküt daha yeni kurulan parti. Ama bu kadar kısa sürede kendi adayını çıkardı kaç parti toplandınız medya olmasaydı zor kazanırdınız bunu da çok iyi biliyorsunuz.
Agzina sağlık başkanSeçilmiş oyun başkanı Murat başkanı kutlarım tebrik ederim. Kendi dünyasında laf sokmaya çalışan arkadaşları düzgün ve centlimence yorum yazmaya davet ediyorum. Ne çabuk unuttunuz Göktürkten ve Bilgem başkandan yediğiniz dayakları ? Bürküt daha yeni kurulan parti. Ama bu kadar kısa sürede kendi adayını çıkardı kaç parti toplandınız medya olmasaydı zor kazanırdınız bunu da çok iyi biliyorsunuz.
OkSeçilmiş oyun başkanı Murat başkanı kutlarım tebrik ederim. Kendi dünyasında laf sokmaya çalışan arkadaşları düzgün ve centlimence yorum yazmaya davet ediyorum. Ne çabuk unuttunuz Göktürkten ve Bilgem başkandan yediğiniz dayakları ? Bürküt daha yeni kurulan parti. Ama bu kadar kısa sürede kendi adayını çıkardı kaç parti toplandınız medya olmasaydı zor kazanırdınız bunu da çok iyi biliyorsunuz.