D
Deli Hikmet
Ziyaretçi
Hocam daha yeni kazandık dur yavİstifa etsem darbe bana yapılmış olmaz ki
Hocam daha yeni kazandık dur yavİstifa etsem darbe bana yapılmış olmaz ki
Yandı beyin aga seninDur karıştı
İstifa etsem darbe bana yapılmış olmaz ki
seçilme ödülünün 3/1 ini bana gönder seni destekleyelim darbede (gizli konuşma)Yandı beyin aga senin
Dimi bencede buraya istifa etmeye değil, darbe yemeye geldikHocam daha yeni kazandık dur yav
Ben de eğlenceliyimdir ya önyargılı olma kral bir daha abilerin dersen bozuşuruz ama ben seni tanıyorum sen beni tanımıyorsun sadeceabilerin konuşurken araya girme kardeşim seni tanımam etmem biraz öte git eğlenmeye geldim
seçilme ödülünün 3/1 ini bana gönder seni destekleyelim darbede (gizli konuşma)
tanışırız sıkıntı değilBen de eğlenceliyimdir ya önyargılı olma kral bir daha abilerin dersen bozuşuruz ama ben seni tanıyorum sen beni tanımıyorsun sadece
Çok gizli oldu şimdi bu ne cevap versem kiseçilme ödülünün 3/1 ini bana gönder seni destekleyelim darbede (gizli konuşma)
niye öyle diyorsunSenin desteğin lazım değil
Sadece seni koltuğunla beraber kaldırıp yerini değiştireceğizDimi bencede buraya istifa etmeye değil, darbe yemeye geldik
Tam olarak nereyi düşünüyorsanız önden haber edinSadece seni koltuğunla beraber kaldırıp yerini değiştireceğiz
üzümlü kekim tankla geldim yol yorgunluğu kb@P A R G A L I geldin hiç bir şey demedin bana bana bihterine
niye öyle diyorsun
Ben tükkan diyorum sen ne dersinTam olarak nereyi düşünüyorsanız önden haber edin
paletlerini yağlıyımmı yakışıklımüzümlü kekim tankla geldim yol yorgunluğu kb
ben bilmiyorum herkes kendine yakışanı yapar bağımsız takılıyorumYanlış taraftasin çünkü hep..
Ablammm talimat verdi göktürku kapatın dedi...
Hahhasabshavskabsjagsjqs olur hayatım mermileri de dizelimpaletlerini yağlıyımmı yakışıklım
İyi olur işimin başında dururum mantıklı geldiBen tükkan diyorum sen ne dersin