İttifak açıklaması (25 Kişi İçeride)

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Sen fazla konusma cok dikkat çekiyosun. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın
Ateş olsam yakacağım alan öğle düşündüğün kadar küçük olmaz bunu oyunda çohu kişi bilir. Esas sen ateş olsan yakacağın yer cürmün kadar bile değil. Önce sıralamaya girin öğle konuşalım Özgürlük ve İrade ittifak Diriliş ittifakında bizim rakibimiz olmayacak kadar küçük bir parti. Bir Bürküt olarak Altın okla yarışırız sizinle değil.

A

A K G

Ziyaretçi
Ateş olsam yakacağım alan öğle düşündüğün kadar küçük olmaz bunu oyunda çohu kişi bilir. Esas sen ateş olsan yakacağın yer cürmün kadar bile değil. Önce sıralamaya girin öğle konuşalım Özgürlük ve İrade ittifak Diriliş ittifakında bizim rakibimiz olmayacak kadar küçük bir parti. Bir Bürküt olarak Altın okla yarışırız sizinle değil.
bürküte bak millete küçük demeye başlamış 😀

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Hadi empati kurmayı öğrettim ben kaçar ddhhddhhddh

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Ya yanlıs anlamada siz kimsiniz 😂. Büyük parti kavramını sen yanlıs anlamısın. Önce yanında durduğunuz adamlara iyice bi bakın. Kendi başkanınızı bile rezil ettiniz forumda geçen gün. Azıcık omurgalı oynayın su oyunu.

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Sen kimsin la kimin ne kadar konuşacağına senmi karar veriyorsun. Senin cürmün ne ki. Sabahtan bi başlıyorsun forumda konuşmaya dul karı gibi susmak bilmiyorsun. Akıllı ol
Aslanım benim müvekline söyle orda burda atıp tutmasın. Sana ben kim oldgumu öğretirim sen hiç merak etme. Övip büyüktür altında ezilirsiniz