K
Kaan Yüksel
Ziyaretçi
nerde kaldı bizim demokrasi Büşra kabul ettin darbeyi hemen yapın diyorsunBütün makamlar senin olacak fatih merak etme, yapın darbeyide rahatlayalım hepimiz![]()

nerde kaldı bizim demokrasi Büşra kabul ettin darbeyi hemen yapın diyorsunBütün makamlar senin olacak fatih merak etme, yapın darbeyide rahatlayalım hepimiz![]()
bende taktırıyorum ozamanKral gaz rafineri bize ait direk devlete geçiyor atarı kokarı yok kullanmaya devam🫡
gel gel sen de gel para benden çıkıyor tabii geçiren geçireneValla banada lazım yer var mıydı
1mv 1 belediye 1 bakan varmı arttıran dirilişşşşşşş1 mv 1 belediye okeymi kral belediye içimden geldi
Fatih Büşra’ya Van belediye başkanlığını verir misin rica etsem bizden uzak Allah’a yakın
bakan olmaz kral1mv 1 belediye 1 bakan varmı arttıran dirilişşşşşşş
ALAKKDŞZJDM Zengo adamsın vesselamgel gel sen de gel para benden çıkıyor tabii geçiren geçirene
Ohoooooooooooooooooobakan olmaz kral
Atiker olsun bizim gaza uygun sistemi 🫡bende taktırıyorum ozaman![]()
Gercekten kac kere cevapladım tık yokBaksana erkeklere cevap veriyor bi tek bize gelesi yok cinsiyet ayrımı kötü bişey büşra yakıştıramadım![]()
tamamdırAtiker olsun bizim gaza uygun sistemi 🫡
#FreeOğuzhanNeyse yarın adliyeye gidiyorum herkes dua etsin arkadaşlar bilgem beni mahkemeye vermiş #elbetbirgün
Allah kurtarsın kral.Neyse yarın adliyeye gidiyorum herkes dua etsin arkadaşlar bilgem beni mahkemeye vermiş #elbetbirgün
Neyse yarın adliyeye gidiyorum herkes dua etsin arkadaşlar bilgem beni mahkemeye vermiş #elbetbirgün
Büşra kurtarır gülünü yaaaAllah kurtarsın kral.