Oyun tarihi bunuda yazmadı demesin arkamızdan gelenler. Konuşulan olmak hoşuma gidiyor
Böyle konuşulacağıma sonsuza dek unutulmayı tercih ederim herkes kendine yakışanı tabi
Oyun tarihi bunuda yazmadı demesin arkamızdan gelenler. Konuşulan olmak hoşuma gidiyor
Darbe miiii kim çıkardı bu dedikoduları bakın diyorum ajanlarınız sizinle dalga gecmiş yalan yanlış bilgiler getiriyorlarDarbede desteklediğin kişiler
kral harbi boş yapıyon yaw xbxbbxdbdDarbe miiii kim çıkardı bu dedikoduları bakın diyorum ajanlarınız sizinle dalga gecmiş yalan yanlış bilgiler getiriyorlar
Tercih meselesi...Böyle konuşulacağıma sonsuza dek unutulmayı tercih ederim herkes kendine yakışanı tabi
Ben ortalık bulandırıyorum zaten ama boş konuşmam bilmeden laf söz etmemkral harbi boş yapıyon yaw xbxbbxdbd
İnşAllah dediğin gibidir kral dbdbbddbBen ortalık bulandırıyorum zaten ama boş konuşmam bilmeden laf söz etmem
Darbe miiii kim çıkardı bu dedikoduları bakın diyorum ajanlarınız sizinle dalga gecmiş yalan yanlış bilgiler getiriyorlar
Çok bileni çok şey yaplar neyseBen ortalık bulandırıyorum zaten ama boş konuşmam bilmeden laf söz etmem
Ben ortalık bulandırıyorum zaten ama boş konuşmam bilmeden laf söz etmem
O zaman sen yine de bilmiş bilmiş konuşmaÇok bileni çok şey yaplar neyse