Al gel hele senNeyi haz edemedin de soda istiyorsun sen hak ettin mi sodayı
Al gel hele senNeyi haz edemedin de soda istiyorsun sen hak ettin mi sodayı
Hayır olsun başkan herşeyi aldınız gözünüz doymadı mı ? Meclis başkanlığını da istiyorsunuz.ben aldırtıcam sen rahat olsana be
evet her yeri alcazHayır olsun başkan herşeyi aldınız gözünüz doymadı mı ? Meclis başkanlığını da istiyorsunuz.
Sana soda moda yok ben efeye ziyarete gidiyorum ona alırım artıkAl gel hele sen
yok durBırakın şu darbe işini demokrasiye devam
Bunun kavgasını etmeyin Allah aşkınayok dur
Alın kardeş hesap dönem sap döner elbet bu günün yarınını da varevet her yeri alcaz
yarını ben bilmemAlın kardeş hesap dönem sap döner elbet bu günün yarınını da var
yo etcezBunun kavgasını etmeyin Allah aşkına
Ne hikmet ise 1 saat önce yedim pizzami karnım tok göndereceğin pizzayı hayrina makama ac olanlara dağıtacağım bari bir yararı olsun meclis Başkanımıza gelirsek aldığı audi8 bizzat ben hediye ettim hakkı ile görevini yapıp eve ekmek götürmeyen Sadece vekillerini düşünen bir kral için biz hediye ettik sağ olsun bizi kırmadı hediyemizi kabul ettiler ancak güzel günler için sizleri adalete davet ediyorum Sayın Oğuzhan ÜlkerŞimdi genel kurmay başkanı ile görüştüm , meclis başkanı istifa etmediği takdirde siyasi bir bağ olarak Şerefli ordumuzun yanındayız , ve sen Cengiz kardeşim , dostum , seni senin yanındakiler bitirdi , sen benim hala dostumsun ve kardeşimsin , sana laf eden olursa bizzat ben gerekeni yaparım fakat konumuza gelirsek Meclis Başkanı almış Audi a8 almış yanına 30 40 kişi bir gün Alaçatı bir gün Çeşme oh kebap ne de olsa devlet karşılıyor , kaç tane akrabasını işe sokmuş biliyor musun yok , Gökyüzünü unutturacaklar Ordu onlara dostum bence sen il binasından çıkma sana getirden büyük boy pizza söyledim gelir birazdan
Çokta iyi biliyorsun. Nihayetinde az tokat yemediniz bizden. Hesabını sorarız Meclisi titreten Göktürkün ruhu hep olacak !yarını ben bilmem
ok kip byÇokta iyi biliyorsun. Nihayetinde az tokat yemediniz bizden. Hesabını sorarız Meclisi titreten Göktürkün ruhu hep olacak !
Göktürk birsey yapmaz bu saatten sonraÇokta iyi biliyorsun. Nihayetinde az tokat yemediniz bizden. Hesabını sorarız Meclisi titreten Göktürkün ruhu hep olacak !
Sizi de adaletli bir yol ayrımına davet ediyorum sayın memleketlim yol yürüdüğünüz insanlar size zarar veriyor sabah konuştuklarımızı hatırlaNe hikmet ise 1 saat önce yedim pizzami karnım tok göndereceğin pizzayı hayrina makama ac olanlara dağıtacağım bari bir yararı olsun meclis Başkanımıza gelirsek aldığı audi8 bizzat ben hediye ettim hakkı ile görevini yapıp eve ekmek götürmeyen Sadece vekillerini düşünen bir kral için biz hediye ettik sağ olsun bizi kırmadı hediyemizi kabul ettiler ancak güzel günler için sizleri adalete davet ediyorum Sayın Oğuzhan Ülker
Göktürk ruhu başkanım kastettiğim gerçek Göktürk şimdiki Bürküt. Partiyi işğal edenler yaptı zaten yapacağını daha ne yapsınlar.Göktürk birsey yapmaz bu saatten sonra
Ben hakkımı helal etmiyorum ne güzel uyuyordum bunun sabahı veya akşamı mi kaldıSizi de adaletli bir yol ayrımına davet ediyorum sayın memleketlim yol yürüdüğünüz insanlar size zarar veriyor sabah konuştuklarımızı hatırla
Ben bürkütle ilgili birsey demedim reis konudan konuya geçmeGöktürk ruhu başkanım kastettiğim gerçek Göktürk şimdiki Bürküt. Partiyi işğal edenler yaptı zaten yapacağını daha ne yapsınlar.