Bir durun ya goktukte bizim burkutte bizim bununda bizim yenilikcide bizim.bunun konuşmaya yeri ve zamanı değil meclis başkanına sahip çıkalım haydiiBen bürkütle ilgili birsey demedim reis konudan konuya geçme
Bir durun ya goktukte bizim burkutte bizim bununda bizim yenilikcide bizim.bunun konuşmaya yeri ve zamanı değil meclis başkanına sahip çıkalım haydiiBen bürkütle ilgili birsey demedim reis konudan konuya geçme
Doğru başkanım gerçek Göktürk zaten Bürküt !Bir durun ya goktukte bizim burkutte bizim bununda bizim yenilikcide bizim.bunun konuşmaya yeri ve zamanı değil meclis başkanına sahip çıkalım haydii
Ordu el atacakmış nesini koruyacaksınBir durun ya goktukte bizim burkutte bizim bununda bizim yenilikcide bizim.bunun konuşmaya yeri ve zamanı değil meclis başkanına sahip çıkalım haydii
ne anlatıyorsun sen bilader kaç promilsinDoğru başkanım gerçek Göktürk zaten Bürküt !
Ortalığı karıştırmayamı geldin yinene anlatıyorsun sen bilader kaç promilsin
Ordu kimOrdu el atacakmış nesini koruyacaksın
Partimin adının geçtiği yerde konuşma hakkım var sen ne hakla konuşuyorsun sen kimsinOrtalığı karıştırmayamı geldin yine
Beni tanımıyorsun bende seni Fazla tanımıyorum inan ki göktürk inşallah başkalarına geçmez sen anladın kimden bahsettiğimi oyuna geldiğim ilk gün senin hakkında iyi konuşmamıştı çökmüşsün felan dedi banaPartimin adının geçtiği yerde konuşma hakkım var sen ne hakla konuşuyorsun sen kimsin
Bu partinin ÖZ EVLATLARI sahip çıkar emanetineBeni tanımıyorsun bende seni Fazla tanımıyorum inan ki göktürk inşallah başkalarına geçmez sen anladın kimden bahsettiğimi oyuna geldiğim ilk gün senin hakkında iyi konuşmamıştı çökmüşsün felan dedi bana
Beklediğim bir cevaptı helal olsunBu partinin ÖZ EVLATLARI sahip çıkar emanetine
Cümlemize inşallahVe Allah sabır versin size
TanışalımPartimin adının geçtiği yerde konuşma hakkım var sen ne hakla konuşuyorsun sen kimsin
Partisi olduğu yeni aklına gelmiş sjsjsjjsTanışalım
Yiğit biraz ara verir misin burayaTanışalım
tanışalım sen beni belli ki yakından takip ediyorsun tanıyorsundurTanışalım
Çok yakından ediyorumtanışalım sen beni belli ki yakından takip ediyorsun tanıyorsundur
Hangi parti mensubu yum bil bakalımPartisi olduğu yeni aklına gelmiş sjsjsjjs
belli oluyor kralÇok yakından ediyorum