Meclis Başkanı Ultimatom (2 Kişi İçeride)

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Kamuoyuna,

Son dönemde Meclis Başkanı Bekircan'ın görevini yerine getirmediği ve meclis çalışmalarının ciddiyetini zedelediği yönündeki şikayetler artarak devam etmektedir. Bu duruma dikkat çekmek ve gerçekleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle, Meclis Başkanlığı gibi önemli bir görevi üstlenen bir kişinin, tüm milletin temsilcisi olarak adil ve şeffaf bir şekilde hareket etmesi beklenir. Ne yazık ki, Bekircan'ın bu beklentileri karşılamadığı aşikardır. Meclis'te yalnızca yakın çevresini ve akrabalarını kollayan bir tutum sergilemekte, objektiflikten uzak kararlar almaktadır.

Meclis'teki çalışmalar, milletin yararına hizmet etmesi gereken önemli süreçlerdir. Ancak, Bekircan'ın kişisel ilişkilerini ön planda tutarak hareket etmesi, halkın güvenini sarsmakta ve demokratik süreçlere zarar vermektedir. Meclis kürsüsünden savunduğu politikaların ve alınan kararların büyük çoğunluğunun, sadece kendi çevresine fayda sağladığı açıktır.

Bu durum, Meclis'in saygınlığına gölge düşürmekte ve halkımızın demokratik sisteme olan inancını zedelemektedir. Bizler, adalet ve şeffaflık ilkesinden ödün vermeyen, milletimizin çıkarlarını gözeten bir yönetim anlayışını savunuyoruz. Bekircan’ın Meclis Başkanlığı görevini daha fazla suistimal etmemesi ve Oyun Yönetiminin görevden alması gerektiğine inanıyoruz.

Son olarak, bu önemli konuda kamuoyunun bilinçlenmesi ve halkımızın demokratik haklarına sahip çıkması adına, bu tür sorunların üzerine gidilmesi gerektiğini vurgulamak istiyorum.

Partimiz olarak Ultimatomu destekliyoruz.

Saygılarımla,

Oğuzhan Ülker
Yükselen Gençlik Partisi Genel Başkanı