Darbe sevdalısı oyun başkanının asılsız ültimatomu Hk. (11 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bu da yasa tasarısı göndermiyor iddisana yanıt olsun makam kontrolde yasa tasarısı gönder deyince ilk günden beri hata veriyor. Karar halkımın ve yönetimin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-08-05-02-36-03-192_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2024-08-05-02-36-03-192_net.shrin.baskan.jpg
    452.8 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2024-08-05-02-36-10-047_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2024-08-05-02-36-10-047_net.shrin.baskan.jpg
    132.6 KB · Görüntüleme: 19
B

busr

Ziyaretçi
Gerçek siyasetle oyundaki.siyaseti karistirma istersen konu farkli yerlere gidiyor bu şekilde rol play olduğunu oyunun unutmayın isterseniz bu şekil şaçma sapan konusmalara devam ederseniz ayni şekilde.karşılığını bulacaksiniz
Başkanım bilgilendirme için teşekkür ederiz yönetim ekibimizle forumda sağ sol tartışması yapacaktık taa ki sizin bilgilendirmenizi görene kadar 🙏

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Evet ediyorum. O koltuktan istifa etmez iseniz bi alıcaz .
Elinizden geleni yapın, istediğiniz kadar demokrasi karşıtı davranın ama biz davamızdan vazgeçmeyiz çünkü biz birilerinin aksine makam için değil, demokrasi için varız. Saygılar.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ne diyor bu bekir yaw ömer halisdemir falan filan siz darbe yapacaz diye bizi kandırıp darbe yoluna sokup sonra arkadan hançerleyerek sözde darbeye engel olmuş adamsınız
En başta darbe karşıtı olduğunuzu söyleseydiniz zaten darbe diye bir şey hiç olmayacaktı. Amacınız prim kasmaktı yani siz ömer halisdemir değilsiniz onu şehit eden tarafsınız. Bi de ömer halisdemir gibi darbe karşıtıyız falan yazmış sonrasını okumadım bile yazının. Ne meraklısınız prim like kasmaya utanma sıkılma da yok adamlarda😅

O A B İ

Vatandaş
Bu arada ben darbeyi kendim atadığım Genel Kurmay Başkanı başlatır sanıyordum. Milletin oyuyla gelen kişinin başlatması beni de şaşırttı. 🙀

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
TAmaM dEmoKraSi AşıKLaRı
Evet. Demokrasiye aşığız. Partimizin isminde "demokrasi" kelimesinin geçmesi eğer bir tüyo oluşturmak için yeterli değilse bunu da açıkca söyleriz. Size battı mı acaba? Hani sizin aksinize biz demokrasiye değer veriyoruz ya. Oyuncuların seçme ve seçilme haklarını önemsiyoruz. Siz ancak kendinizi önemseyin. Bravo.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
İşini doğru düzgün yap gerekeni oyun başkanımız zaten söyledi piyes yazma boş yere. Mesajı al işine bak bekirim. Suyu çıktı bitti o konunun primi. Gerçek yüzünüzü gören gördü maskeniz çoktan düştü sıkıştırma boş yere

B

busr

Ziyaretçi
Ne diyor bu bekir yaw ömer halisdemir falan filan siz darbe yapacaz diye bizi kandırıp darbe yoluna sokup sonra arkadan hançerleyerek sözde darbeye engel olmuş adamsınız
En başta darbe karşıtı olduğunuzu söyleseydiniz zaten darbe diye bir şey hiç olmayacaktı. Amacınız prim kasmaktı yani siz ömer halisdemir değilsiniz onu şehit eden tarafsınız. Bi de ömer halisdemir gibi darbe karşıtıyız falan yazmış sonrasını okumadım bile yazının. Ne meraklısınız prim like kasmaya utanma sıkılma da yok adamlarda😅
Sana kim söyledi darbe yapıcaz dediğimizi? En başından beri zaten bu duruma itiraz ettik şu hayal dünyandan bi çık mesut

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bu arada ben darbeyi kendim atadığım Genel Kurmay Başkanı başlatır sanıyordum. Milletin oyuyla gelen kişinin başlatması beni de şaşırttı. 🙀
Darbe başlamadı ki. Aga siz ne yaşıyorsunuz bi sakin olun ya sjsjsj.

Darbe ypk darbe yok. Rahat olun arkadaşlar sjsjsj

O A B İ

Vatandaş
İşini doğru düzgün yap gerekeni oyun başkanımız zaten söyledi piyes yazma boş yere. Mesajı al işine bak bekirim. Suyu çıktı bitti o konunun primi. Gerçek yüzünüzü gören gördü maskeniz çoktan düştü sıkıştırma boş yere
İşimi düzgün yaptığıma dair kanıtlar mevcut bahane bulmanıza gerek yok bir gün önce indirince ne kazanacaksınız 😂

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sana kim söyledi darbe yapıcaz dediğimizi? En başından beri zaten bu duruma itiraz ettik şu hayal dünyandan bi çık mesut
Olayın senle ne alakası var onu anlamadım sana bir şey demedim neyden bahsettiğini de anlamadım bir önceki darbe olayından bahsediyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...