Darbe sevdalısı oyun başkanının asılsız ültimatomu Hk. (14 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
İşimi düzgün yaptığıma dair kanıtlar mevcut bahane bulmanıza gerek yok bir gün önce indirince ne kazanacaksınız 😂
Biz beğenmedik yaptığın işi o yüzden de uyardık. Bahane mahane işte herkes kaderini yaşıyor bekir boşver sonra bi daha olursun

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Kardeşim bir ö
Olayın senle ne alakası var onu anlamadım sana bir şey demedim neyden bahsettiğini de anlamadım bir önceki darbe olayından bahsediyorum ben
Grande Mesut kardeşim bir önceki darbe olayında oyunda olmayan bir isim seni nasıl gazladı aceba???

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Darbe başlamadı ki. Aga siz ne yaşıyorsunuz bi sakin olun ya sjsjsj.

Darbe ypk darbe yok. Rahat olun arkadaşlar sjsjsj
Onu ben de çözemedim tutturdular bi darbe. İşte böyle tutarlı olacaksın kral en başta neysek hala oyuz. En başından beri ne konuştuysak onu bekliyorlar bizden. Darbe diye yola çıkıp demokrasi şiiri yazmadık çizgimizi hiç bozmadık pantolonla geziyoruz😅

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yazdığın konu bizim konumuz etiketlediğin biride yok, bir daha kine etiketle kimden bahsediyorsan, biz hiç bir darbeyi onaylamadık onaylayacağımızıda söylemedik.
Bekir demişim cümleye başlarken senin darbeyle ilgili ne düşündüğünle alakalı bi tasarruf hiçbir zaman yapmadım yapacağımı da pek sanmıyorum sen ister darbeci ol ister darbe karşıtı ol keyfine bak büş benle senin birbiriyle bir işi yok olamaz da

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Yazdığın konu bizim konumuz etiketlediğin biride yok, bir daha ki ne etiketle kimden bahsediyorsan, biz hiç bir darbeyi onaylamadık onaylayacağımızıda söylemedik.
Büşra bunlara ne anlatıyorsun sen Yalana 10 yalan katlayıp milleti galeyana getirmekten kafasını kaldıramayan insanlar bunlar ne kadar acizler hallerine şuan gülüp eğleniyorum sjdjjssj

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Büşra bunlara ne anlatıyorsun sen Yalana 10 yalan katlayıp milleti galeyana getirmekten kafasını kaldıramayan insanlar bunlar ne kadar acizler hallerine şuan gülüp eğleniyorum sjdjjssj
Cb bana bi daha bu falan deme kardeşim bir de konu yalansa şu oyunda senden iyisini görmedim. Bunu baş düşmanlarımı dahil ederek söylüyorum senin eline kralı su dökemez yalan konusunda

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
@bekircann Aga Ömer Halisdemir felan ne alaka allah askına. İyice saçmalamışın. Ortada fol yok yumurta yok gerilmeyin bu kadar

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Onu ben de çözemedim tutturdular bi darbe. İşte böyle tutarlı olacaksın kral en başta neysek hala oyuz. En başından beri ne konuştuysak onu bekliyorlar bizden. Darbe diye yola çıkıp demokrasi şiiri yazmadık çizgimizi hiç bozmadık pantolonla geziyoruz😅
Çizgi önemli kral. Net olmak nedir nasıl olunur bunlara öğreticez...

B

busr

Ziyaretçi
Bekir demişim cümleye başlarken senin darbeyle ilgili ne düşündüğünle alakalı bi tasarruf hiçbir zaman yapmadım yapacağımı da pek sanmıyorum sen ister darbeci ol ister darbe karşıtı ol keyfine bak büş benle senin birbiriyle bir işi yok olamaz da
Ha bekir ha ben biz partide adam ayırt etmiyoruz bu partide ben neysem bekirde o dur onun sözü benim sözüm, benim sözüm onun sözüdür. Ayrıca bekir diye başladım diyorsun ama bu adam bundan önce ki darbe girişimi gerçekleştiğinde bile oyunda yoktu kimle karıştırıyorsun acaba 😀

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Cb bana bi daha bu falan deme kardeşim bir de konu yalansa şu oyunda senden iyisini görmedim. Bunu baş düşmanlarımı dahil ederek söylüyorum senin eline kralı su dökemez yalan konusunda
Yalancının önde gidenisin mesut kitabını senden almak isterim ben tecrübeli birinden yalanın kitabını okumaktan keyif alırım küçük mesut pardon büyük mesut

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ha bekir ha ben biz partide adam ayırt etmiyoruz bu partide ben neysem bekirde o dur onun sözü benim sözüm, benim sözüm onun sözüdür. Ayrıca bekir diye başladım diyorsun ama bu adam bundan önce ki darbe gerçekleştiğinde bile oyunda yoktu kimle karıştırıyorsun acaba 😀
Büşra sen benim için yoksun bunu daha önce de konuştuk sen bi partide falan değilsin bekirin olduğu parti için konuşayım kimlerle birlikte yol yürüdükleride aşikardı madem delikanlısınız iki yüzlülüğe tepki gösterseydiniz demokrasi bayrağı sallamadan önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...