Yancısı da her yerdeYalan makinesi cengiz
Yancısı da her yerdeYalan makinesi cengiz
Dedi 13 mayısta darbeye destek veren eleman, noldu kanka darbe sana karşı yapılınca kötü mü oldu 13 mayıs akşamı hiç öyle havan yoktugelin biraz savunun bu cuntacıları
Kardeş benim tek bir yalanımı söyleyemezsin. Bana yalancı derken bile yalan söylüyorsun böyle bi profesyonelsin sen . Senin yalanlara gelecek olursak sen de iyi biliyorsun şu posttaki bir çok kişi de boşver gitsin sen oy moy işine düş reis bak ekmek nerde oraya göre şekil al keyfine bak hadi abisiYalancının önde gidenisin mesut kitabını senden almak isterim ben tecrübeli birinden yalanın kitabını okumaktan keyif alırım küçük mesut pardon büyük mesut
Sende her yere aynı emoji be kral
Abisini nasılda düşünüyor aferim mesut hep böyle ol yeter ben başka bisey istememKardeş benim tek bir yalanımı söyleyemezsin. Bana yalancı derken bile yalan söylüyorsun böyle bi profesyonelsin sen . Senin yalanlara gelecek olursak sen de iyi biliyorsun şu posttaki bir çok kişi de boşver gitsin sen oy moy işine düş reis bak ekmek nerde oraya göre şekil al keyfine bak hadi abisi
Çok üzüldüm beni yok saymana ittifak grubunda olanlar darbe mevzusu ilk açıldığında bizim direk itiraz ettiğimizi, bir çözüm yolu aradığımızı ancak darbe diye tutturduklarını biliyor zaten, veya bilmezden gelirlersede bizim kanıtımız var o ayrı. Yancının biriyle konuşuyorum hata bendeBüşra sen benim için yoksun bunu daha önce de konuştuk sen bi partide falan değilsin bekirin olduğu parti için konuşayım kimlerle birlikte yol yürüdükleride aşikardı madem delikanlısınız iki yüzlülüğe tepki gösterseydiniz demokrasi bayrağı sallamadan önce
Evet tam da o şekilde. Hayırlısıyla bu darbeyi püskürtelim. Darbe nasıl olurmuş göstereceğiz sizlere başkan.Dedi 13 mayısta darbeye destek veren eleman, noldu kanka darbe sana karşı yapılınca kötü mü oldu 13 mayıs akşamı hiç öyle havan yoktu
Yancı mı kendime mi yancıyım ben ben göstermediğiniz tepkiye atfettim grubunda darbeye ne dediğin değil konu. Kimle beraberdiyseniz onlarla aynı işi yaptınız tepki koysaydınız saygı duyardım o zaman işinize geleni yaptınız şimdi boşa kıvırmayınÇok üzüldüm beni yok saymana ittifak grubunda olanlar darbe mevzusu ilk açıldığında bizim direk itiraz ettiğimizi, bir çözüm yolu aradığımızı ancak darbe diye tutturduklarını biliyor zaten, veya bilmezden gelirlersede bizim kanıtımız var o ayrı. Yancının tekiyle konuşuyorum hata bende
Hayırlısıyla darbeyi püskürtelim de bak o zaman süt mü içiyoruz yoksa darbeçi kanı mı !Sen sütünü içip yatmadınmı daha
Yok kral artık dürüst değiliz uyarıyı aldıysan işine dönebilirsin bilgilendirme yapılmış sanaOlayın arka planını bilmeyen milleti kandırmak için güzel tiyatro kurmuşsunuz mısırı kolayı alıp geldik de bilmediğiniz nokta tüm arka planı oyun yönetimi biliyor o nasıl olacak?
Yedek milletvekilleri sonradan boşalınca yerine atama yapılmayacak dedi yönetim onlar haricinde oyun başkanına geçen hiçbir atamam yok.
Ama sizin içisleri bakanının da tüm vali atamalarını aksatıp atamaları ben yaptığımı herkes biliyor. Bizzat kendisini uyaracaktım o zaman sizin ittifaktaki üyemiz gerek yok ben şimdi genel baskanına söylerim o uyarır dedi. Onun içinde görevi kötüye kullanmak ve ihmalden bir ültimatom fikriniz var mı dürüstsünüz ya?
asjhgdfahgjdghasda 18 temmuzda mv sonuçlarının açıklandığı konu altına kenan evren atarken hiç öyle gözükmüyomuşsun kankaEvet tam da o şekilde. Hayırlısıyla bu darbeyi püskürtelim. Darbe nasıl olurmuş göstereceğiz sizlere başkan.
Ben zaten işimdeyim sorun yokYok kral artık dürüst değiliz uyarıyı aldıysan işine dönebilirsin bilgilendirme yapılmış sana
İyi bakalım hadi kolay gelsinBen zaten işimdeyim sorun yok
Boş çar uğraşma bunlaasjhgdfahgjdghasda 18 temmuzda mv sonuçlarının açıklandığı konu altına kenan evren atarken hiç öyle gözükmüyomuşsun kanka
Dediğin dönem hiç bir olaya dahil olmuyorduk bugün de olmama taraftarıydık ancak @Murat Ünlü gibi bu görevi hak ettiğini düşündüğüm isimlerden birinin sırf kendilerine atama alabilmek için görevini layıkıyla yapan birini hedef göstermesiyle maalesef dahil olduk. O dediğin darbede ses çıkarmasakta oylarımızı hayıra verdik, hatta bu tarafla darbenin engellenmesi için anlaşırken bile şunu belirttik "altın oku desteklemediğimiz gibi siz de darbe yapsanız sizi de desteklemeyiz." Bunu açık açık belirttik ss i de mevcut. Lütfen bana darbeyi desteklediğimiz bir dönem göster mesut.Yancı mı kendime mi yancıyım ben ben göstermediğiniz tepkiye atfettim grubunda darbeye ne dediğin değil konu. Kimle beraberdiyseniz onlarla aynı işi yaptınız tepki koysaydınız saygı duyardım o zaman işinize geleni yaptınız şimdi boşa kıvırmayın
Onayladımmm@Kaan_Çelik işleri onayla