Sanada aslanımHerkese iyi geceler hayırlı sohbetler
Sanada aslanımHerkese iyi geceler hayırlı sohbetler
Ordu halktansa halkın seçtiği makama niye darbe yapıyor ?Ordu tarafsız olmaz ordu halktan devletten bekadan yana olur hey allahım
Kendinizle çelişiyorsunuzOrdu tarafsız olmaz ordu halktan devletten bekadan yana olur hey allahım
Ne dedin şimdi sen ne demiş oldun@Büyük Mesut ee uyku vaktin gelmiş hadi uyu sabah konuşursun
Sanada aslanım
Birsey bildiğinden konuşmuyor o boşverKendinizle çelişiyorsunuz
Bunu hiç sormadın sayıyorum hamza bunu düşün hamza bunun cevabı sende var hamza inanıyorum sana başarabilirsin kralOrdu halktansa halkın seçtiği makama niye darbe yapıyor ?
KslsösösödöödldBunu hiç sormadın sayıyorum hamza bunu düşün hamza bunun cevabı sende var hamza inanıyorum sana başarabilirsin kral
Uyu artık dedim ne dicemNe dedin şimdi sen ne demiş oldun
Otomatik olarak cevabınız şu olur. "Darbeyi yapanda halktan" ama değil halka referandum yaptıralım olsun bitsinBunu hiç sormadın sayıyorum hamza bunu düşün hamza bunun cevabı sende var hamza inanıyorum sana başarabilirsin kral
Hadi ya nasıl hayatta kalıyorsunuz bu kafalarla valla anlam veremiyorumKendinizle çelişiyorsunuz
Tm öyle yapacazOtomatik olarak cevabınız şu olur. "Darbeyi yapanda halktan" ama değil halka referandum yaptıralım olsun bitsin
Bende hayranım senin kafayaHadi ya nasıl hayatta kalıyorsunuz bu kafalarla valla
OKTm öyle yapacaz
Kendinle çelişiyorsun...Bende hayranım senin kafaya
Referandum neden yaptiralim daha yeni yerle bir ettik karsimizdakileri oylarada bakarak görürsun halk kimden yana butun arkadan vurmalara rağmen dimdik ayaktayızOtomatik olarak cevabınız şu olur. "Darbeyi yapanda halktan" ama değil halka referandum yaptıralım olsun bitsin
Ayıp oldu ama benim repliğimdiKendinle çelişiyorsun...