KASIP KAVURAN ULTİMATOM ! (9 Kişi İçeride)

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Referandum neden yaptiralim daha yeni yerle bir ettik karsimizdakileri oylarada bakarak görürsun halk kimden yana butun arkadan vurmalara rağmen dimdik ayaktayız
Seçim yaparken darbe yapacaz dediniz mi? Demediniz şimdi neden referandum yapmaktan korkuyorsunuz?

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Darbeyi yapacak kişi halkın menfaatine olduğunu düşündüğü için darbe yapacağını iddia eder. Darbe yapılacak kişi halkın iradesine yani kendisine oy verenlerin iradesine sahip çıkmak için bu da halkın menfaatine olduğu için demokrasiyi savunur. Darbe yapacak kişi de bizden darbe yapılacak kişi de bizden ortada darbe yok bildiri yok biz darbe nedir onu tartışıyoruz bi tane 3 nickname li bilir kişi sosyolog siyaset uzmanı kamu yönetimcisi büyükelçi mareşal hakim yargıç geliyor ve bizi kendimizle çelişmekle suçluyor😅

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Kim biz mi? Siz beni nerden zannettiniz ya ne zaman darbe istedik biz birde "biz" değil "ben" çünkü öyle birşey olmadı
Açıklamalarla duruşunuzla hangi tarafta olduğunuzu belli ettiniz sizin haberlerinizi dogru olarak kabul etmiyor ve tarafli oldugunuzu soyluyorum şu dkdan sonra sizin haberleriniz bizim için yok hükmündedir.

arda3

Üye
Vatandaş
Darbeyi yapacak kişi halkın menfaatine olduğunu düşündüğü için darbe yapacağını iddia eder. Darbe yapılacak kişi halkın iradesine yani kendisine oy verenlerin iradesine sahip çıkmak için bu da halkın menfaatine olduğu için demokrasiyi savunur. Darbe yapacak kişi de bizden darbe yapılacak kişi de bizden ortada darbe yok bildiri yok biz darbe nedir onu tartışıyoruz bi tane 3 nickname li bilir kişi sosyolog siyaset uzmanı kamu yönetimcisi büyükelçi mareşal hakim yargıç geliyor ve bizi kendimizle çelişmekle suçluyor😅
Çok uğraştınız mi yazarken

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Yapan kişi halkın menfaati için olduğunu düşünüp dursun. Referandum halkın yanını yani tarafını belirler darbe demokrasi değildir bir saldırıdır.

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Açıklamalarla duruşunuzla hangi tarafta olduğunuzu belli ettiniz sizin haberlerinizi dogru olarak kabul etmiyor ve tarafli oldugunuzu soyluyorum şu dkdan sonra sizin haberleriniz bizim için yok hükmündedir.
Hangi taraftayım Allah aşkına söyle çok merak ettim

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yapan kişi halkın menfaati için olduğunu düşünüp dursun. Referandum halkın yanını yani tarafını belirler darbe demokrasi değildir bir saldırıdır.
Babacan zaten oyları alan biziz komutanı atayan biziz seçtiğimiz başkana darbe yapacaksak yine biz yapıp yine oyları alan kişiler olarak başka bir başkanı yerine getirecez kendimiz çalıp kendimiz oynayacaz demokrasi de biz olduk demokrasi düşmanı da biziz bunun haberini yap güzel haber olur bak

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Babacan zaten oyları alan biziz komutanı atayan biziz seçtiğimiz başkana darbe yapacaksak yine biz yapıp yine oyları alan kişiler olarak başka bir başkanı yerine getirecez kendimiz çalıp kendimiz oynayacaz demokrasi de biz olduk demokrasi düşmanı da biziz bunun haberini yap güzel haber olur bak
Sizin söylediklerinizi diktatör Hitler söylemez. Demokrasiyi kullanarak oy aldınız darbe yaparak demokrasiye karşı çıkıyorsunuz

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Yazılarınıza bakarak buna insanlar karar verir ve görürler şu dkdan sonra yok hükmündesiniz hiç bir yazımınıza cevap vermeyeceğim tarafsiz olduğunuzu kanıtlar ona göre davranırsaniz yaninizda olur destekciniz oluruz.
Darbeye karşıyız kendi partim darbe yapsa desteklemem bırakırım partiyi makamı darbeye hayır derim