Meclis Başkanı Ultimatom (8 Kişi İçeride)

arda3

Üye
Vatandaş
Kıymetli Baskan Online Ailesi,

Meclis Başkanın 15 gündür seçilmiş olmasına rağmen gerçekleştirmediği görevleri wiki de yazan kuralları kopyalayarak aşağıya ekliyorum.

1-Meclis Başkanı, Milletvekillerinin Meclis faaliyetlerine katılmasından sorumludur.

2-Meclis Başkanı, BaşkanOnline Yönetimi onayından geçen yasa tasarılarının seçimi başlatma / seçimi bitirme işleminden sorumludur.

BaşkanOnline Yönetimi bu seçimleri başlatmak için işlem yapmaz, Meclis Başkanı Makam Kontrol Paneli üzerinden yasa faaliyetlerini organize eder.

3-Meclis Başkanı, Yasalaşan Yasa Tasarılarının uygulanması için BaşkanOnline Yönetimine baskı yapar veya bu konuda ültimatom verebilir. Mecliste gündem haline getirebilir. Forumda ve Oyunda konu hakkında bildiriler yayınlayabilir, Oyun Gündemine bu konuyu alabilir ve süreç hakkında oyuncuları bilgilendirir.

4-Meclis Başkanı, Meclise, Yasa Tasarısı gönderme hakkına sahiptir.

Gerekçeleri sırasıyla aşağıya sıralayacağım.

1- Meclis Başkanı milletvekillerinin meclis faaliyetlerine katılması için hiçbir uygulamada bulunmamıştır. (Duyurular ve kararlar kontrol edilebilir. )

2- Meclis Başkanı onaylanmış herhangi bir tasarı için seçim başlatma girişiminde bulunmamış , bu alana baktığını bile düşünmüyorum.

3- Meclis Başkanı meclisin çalışması için herhangi bir baskı yapmaya tenezzül dahi etmemiştir. Forum, oyun içi veya Milletvekilleri Sohbet Alanı kontrol edilebilir.

4- Meclis başkanı meclise herhangi bir tasarı verme zahmetinde bulunmamıştır.

Sonuç:

Tüm bu gerekçeler ışıgında Meclis Başkanı eşini , dostunu milletvekili olarak atamak dışında herhangi bir işe yaramamıştır.

Meclis Başkanlığının görevi vali atamak olan içişleri bakanlığından herhangi bir farkı kalmamıştır.

Meclis atama fabrikasına dönüşmüş. Başka herhangi bir işlevi bulunmamaktadır.

Tüm bu bilgiler ışığında wiki de bana verilen yetkiye dayanarak (5. Oyun içi Makamlar ve Yönetimi - 5.1 Oyun Başkanı) Meclis Başkanının oyun yönetimi tarafından görevden alınması için referandum yapılması gerekmektedir.

Gereğini arz ederim. @BaşkanOnline
Bari gerekçeleri azcık daha mantıklı yazsaydınız 😂

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Topunuzla tankınızla gelin yalanlarınızla değil herkes kimin ne olduğunu daha net görsün tek tek hepinize cevap vermeyeceğim kanıtlarım açtığım konuda mevcut oyun yönetimi de bunu takdir edecektir. Sizin de derdiniz çalışan bir meclis başkanı görmekse delillere bakabilirsiniz. Ama hiç öyle olduğunu düşünmüyorum. Meclis başkanı olarak göreve geldiğim ilk gün milletin iradesi tank paletlerini yendi diyerek geldim bu göreve. En fazla giderken tank paletleri milletin iradesini ezdi der ceketimi alır giderim sorun yok. Ama darbeyi destekleyen bir oyun başkanı ultimatomla beni göndertti dedirtmyeceğim!!! Derdimiz makam değil sizin gibi.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Topunuzla tankınızla gelin yalanlarınızla değil herkes kimin ne olduğunu daha net görsün tek tek hepinize cevap vermeyeceğim kanıtlarım açtığım konuda mevcut oyun yönetimi de bunu takdir edecektir. Sizin de derdiniz çalışan bir meclis başkanı görmekse delillere bakabilirsiniz. Ama hiç öyle olduğunu düşünmüyorum. Meclis başkanı olarak göreve geldiğim ilk gün milletin iradesi tank paletlerini yendi diyerek geldim bu göreve. En fazla giderken tank paletleri milletin iradesini ezdi der ceketimi alır giderim sorun yok. Ama darbeyi destekleyen bir oyun başkanı ultimatomla beni göndertti dedirtmyeceğim!!! Derdimiz makam değil sizin gibi.

Yarın akşam viskimi yudumlayarak sizlerin oyun baskanindan referandum için çağrı beklemenizi izleyecegim 😀

Gazamız mübarek olsun 😀

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
ya sen ne anlatıyon gece gece kim arkandan vurmus seni harbiden arkanızdan vursaydık keske 😀
Biz sizlerin amacinizi çok iyi biliyoruz bazi seyleri mana edip karsi tarafa geçtiginizide gördük bunu ihtimal ediyorduk zaten sizlere guvenimizi sağlayan bizim ittifaka dahil.olmanizi sağlayan adama.bile.laf ettiniz siz o adam olmasa siz o makamlari ruyanizda bile alamazdiniz