B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Bu oyuna hitler de lazım her führer fatih tutukkkkk
Utanıyorum bir zamanlar sizin ittifakınızdan olduğum için
Her hitlerin başına bir stalin bela olur dikkat edinBu oyuna hitler de lazım her führer fatih tutukkkkk
Olsun zaten keyfi çıksın yoksa hayat geçer mi bee hadi çalış çabala ve stalin ol reisim tebrik etmesini bilirizHer hitlerin başına bir stalin bela olur dikkat edin
Yalnız stalin ben değilim Meclis Başkanımız ben olsam olsam İngiltere falan olurumOlsun zaten keyfi çıksın yoksa hayat geçer mi bee hadi çalış çabala ve stalin ol reisim tebrik etmesini biliriz
Çok mütevazisin be kralım hadi bakalım avcı uçağın bol olsunYalnız stalin ben değilim Meclis Başkanımız ben olsam olsam İngiltere falan olurum
Hitlerin sonunu biliyorsunuzdur umarım... iyi günlerÇok mütevazisin be kralım hadi bakalım avcı uçağın bol olsun
Artık hitlerden fazlası var hitlerin ardında bir fikr var ve fikirlere kurşun işlemez size de iyi günler hamza hocamHitlerin sonunu biliyorsunuzdur umarım... iyi günler
Fikirler ölmeyebilir ama birileri fikirlerinizin sonunu getirebilir... Bay Z derseniz sevinirimArtık hitlerden fazlası var hitlerin ardında bir fikr var ve fikirlere kurşun işlemez size de iyi günler hamza hocam
Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür, halay ise her yere... Bay mahmut tuncerFikirler ölmeyebilir ama birileri fikirlerinizin sonunu getirebilir... Bay Z derseniz sevinirim
Bu yüzden darbenizde bir mantık yok (tabi darbe yapabilirseniz)Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür, halay ise her yere... Bay mahmut tuncer
İi dedin kralBu yüzden darbenizde bir mantık yok (tabi darbe yapabilirseniz)
İİ ne ya kaçıncı yüzyıldayız?İi dedin kral
Haklısınİİ ne ya kaçıncı yüzyıldayız?
Darbe bildirisini sana okutacağız anlaşılanMedya halkı temsil eder, darbe de halk iradesine karşı yapılır. Alkış tutmamızı beklemiyorsunuz herhalde?
Başkanım sen halksın. Halktan tarafsın yerin de halkın yani. CansınUtanıyorum bir zamanlar sizin ittifakınızdan olduğum için
KURT VURUŞU