Bir kac sorum vardi . (17 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kadir baskanim napalim bizde tehdit edelimmi mesela seni dovdurteyimmi yada sen kim oluyosunda cevapliyorsun yada vs vs valla bende sizin gibi dedikodu yapiyorum ve soruyorum.buyrun cevaplayin
Tehdit nerede burda onu anlamadım. 😀

Darbe korkunuzu bu şekilde yalan yanlş beyanlar ile bastırmaya çalılmayın please.
Yoksa ceyhun başkanı dövdürtürüm 😀

Yaptığım makarayı bile ciddiye alıyorsunuz ya komiksiniz 😀😀

B

busr

Ziyaretçi
Vermek istemediğimi nerden biliyorsun
Emekli oyun başkanım eğer ortada çalışmayan bir meclis başkanı varsa senin görevinde onu uyarmak, tıpkı bugün olduğu gibi ültimatom vermekti. Ne güzel söylüyorsun istemediğimi nerden biliyorsun diye, çünkü aynı ittifaktaydık. Atamalar karşıya geçince işinize gelmedi o yüzden ültimatomu bugün verdiniz. Mesele meclis başkanının göreviyle ilgilenip ilgilenmediği değil atamayı kime yaptığı, bu da ültimatom için geçerli bir sebep değil. Tek cümleyle kendi ağzınla açıklamış oldun bunları teşekkür ederim 😀

CMERTT

🦅
Vatandaş
Yav burada kadirin seni dövdürteyim mi lafını ciddiye alan var mı harbiden 😂😂 adamın bi kere ciddi duruşu yok. Anca yeni üyelere laf kalabalığı yapar, bana işlemez.

BİLGEM GÖKTÜRK

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Valla bos konusmayin gercekten sorularin cevabini verin iftira atmayin konuyu karistirmayin varmi cevapliycak soru sordum evet kaybettik evet partim adina aciklama bekliyorum ey karagoz hacivatlar siz bi durun heryerdesiniz zateb bekliyorum
@Murat Ünlü oyun baskanim adil ve etik haklarin savunucusu duz durust oyun baskanim lutfen bu gune kadar yapilan hangi secimde itiraz sureci olmadi hangi secimde medya patronlari aciklanmadi lutfen sizinde konuya dahil olmanizi istiyorum
@BaşkanOnline
@BaşkanOnline

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
Emekli oyun başkanım eğer ortada çalışmayan bir meclis başkanı varsa senin görevinde onu uyarmak, tıpkı bugün olduğu gibi ültimatom vermekti. Ne güzel söylüyorsun istemediğimi nerden biliyorsun diye, çünkü aynı ittifaktaydık. Atamalar karşıya geçince işinize gelmedi o yüzden ültimatomu bugün verdiniz. Mesele meclis başkanının göreviyle ilgilenip ilgilenmediği değil atamayı kime yaptığı, bu da ültimatom için geçerli bir sebep değil. Tek cümleyle kendi ağzınla açıklamış oldun bunları teşekkür ederim 😀
Bende hata olduysa söyleseydiniz o zaman illa ültimatom mu vermem gerekliydi

A

A K G

Ziyaretçi
seçimden 1 gün geçmiş yenimi aklınıza geldi ittiraz etmek bu kadarmı oyunu bilmiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...