Belediye kalabilir içci lazımBelediye, vali vekil . Hepsini
Belediye kalabilir içci lazımBelediye, vali vekil . Hepsini
Tehdit nerede burda onu anlamadım.Kadir baskanim napalim bizde tehdit edelimmi mesela seni dovdurteyimmi yada sen kim oluyosunda cevapliyorsun yada vs vs valla bende sizin gibi dedikodu yapiyorum ve soruyorum.buyrun cevaplayin
Emekli oyun başkanım eğer ortada çalışmayan bir meclis başkanı varsa senin görevinde onu uyarmak, tıpkı bugün olduğu gibi ültimatom vermekti. Ne güzel söylüyorsun istemediğimi nerden biliyorsun diye, çünkü aynı ittifaktaydık. Atamalar karşıya geçince işinize gelmedi o yüzden ültimatomu bugün verdiniz. Mesele meclis başkanının göreviyle ilgilenip ilgilenmediği değil atamayı kime yaptığı, bu da ültimatom için geçerli bir sebep değil. Tek cümleyle kendi ağzınla açıklamış oldun bunları teşekkür ederimVermek istemediğimi nerden biliyorsun
Komik olan ne bizde mi tehdit edelim @BaşkanOnline
ben dövdürtimmiYav burada kadirin seni dövdürteyim mi lafını ciddiye alan var mı harbiden adamın bi kere ciddi duruşu yok. Anca yeni üyelere laf kalabalığı yapar, bana işlemez.
Senide dövdürtecemYav burada kadirin seni dövdürteyim mi lafını ciddiye alan var mı harbiden adamın bi kere ciddi duruşu yok. Anca yeni üyelere laf kalabalığı yapar, bana işlemez.
Evet arkadaşlar görüyorsunuz tehdit ediyor. Bunlar böyle işteben dövdürtimmi
SösömsösammsEvet arkadaşlar görüyorsunuz tehdit ediyor. Bunlar böyle işte
ya dur ciddiye alcaklar qjwjqwjdjEvet arkadaşlar görüyorsunuz tehdit ediyor. Bunlar böyle işte
Bizde tehdit edelim o zaman onu mu diyorsun komik olan ne hadeee
Lskddjjkksjdjya dur ciddiye alcaklar qjwjqwjdj
Edebilirsin ne olacak. Etsene bi hadiKomik olan ne bizde mi tehdit edelim
Bende hata olduysa söyleseydiniz o zaman illa ültimatom mu vermem gerekliydiEmekli oyun başkanım eğer ortada çalışmayan bir meclis başkanı varsa senin görevinde onu uyarmak, tıpkı bugün olduğu gibi ültimatom vermekti. Ne güzel söylüyorsun istemediğimi nerden biliyorsun diye, çünkü aynı ittifaktaydık. Atamalar karşıya geçince işinize gelmedi o yüzden ültimatomu bugün verdiniz. Mesele meclis başkanının göreviyle ilgilenip ilgilenmediği değil atamayı kime yaptığı, bu da ültimatom için geçerli bir sebep değil. Tek cümleyle kendi ağzınla açıklamış oldun bunları teşekkür ederim
Rolleniyor yalandan yine bu @E Y M E N B S MEdebilirsin ne olacak. Etsene bi hadi
Benim sayemde popüler olma çabasından çık çocukRolleniyor yalandan yine bu @E Y M E N B S M