@BaşkanOnline Diriliş ittfaki resmen oyunu bölmek için elinden geleni yapıyor yani gülüyorum oyun adabı diye bir şey kalmadı resmen
Güle güle ozaman@BaşkanOnline Diriliş ittfaki resmen oyunu bölmek için elinden geleni yapıyor yani gülüyorum oyun adabı diye bir şey kalmadı resmen
?@BaşkanOnline Diriliş ittfaki resmen oyunu bölmek için elinden geleni yapıyor yani gülüyorum oyun adabı diye bir şey kalmadı resmen
@BaşkanOnline oyunu yöneten Kadir arkadaşımızGüle güle ozaman
Gücü eline alınca bizlere nefes aldırmayanların tarafındasın hatırlatırım.@BaşkanOnline Diriliş ittfaki resmen oyunu bölmek için elinden geleni yapıyor yani gülüyorum oyun adabı diye bir şey kalmadı resmen
Onlara nasıl karşı çıktıysam bügün sizede karşi çıkıyorumGücü eline alınca bizlere nefes aldırmayanların tarafındasın hatırlatırım.
Tecrübelisiyim bu durumların 🫡
Valla yalanlar kazanılmaya başladı sendeki olan yani benim için yeterli değil
aynen oyunu bölmek için ugraşıyoruz tüh planımızı anlamışlar @Kadir Aydın@BaşkanOnline Diriliş ittfaki resmen oyunu bölmek için elinden geleni yapıyor yani gülüyorum oyun adabı diye bir şey kalmadı resmen
#İyikiVarsınDiriliş
Yani birşey yazmak için neden başka birine onaylatma gibi bir durumun var ah vahaynen oyunu bölmek için ugraşıyoruz tüh planımızı anlamışlar @Kadir Aydın
Zırlama oynaaaYani birşey yazmak için neden başka birine onaylatma gibi bir durumun var ah vah
Ne oldu canım seni üzen birşey mi olduZırlama oynaaa
birine onaylatmak için etiket atmadım çocuk muhattap sahibi kadir olduğu için otur şimdi aşşağıya 5 verdim sanaYani birşey yazmak için neden başka birine onaylatma gibi bir durumun var ah vah
bize ait olmayan makamları boşaltın bizde ona göre oynayalim ozamanNe oldu canım seni üzen birşey mi oldu
ne ara banlattınız be adamı qmsmqmamsAa Tecrübeli üyemiz gitti