Yazmadım amaSjsjsjsjs Yazmandan
Yazmadım amaSjsjsjsjs Yazmandan
🫤Yazmadım ama
Dövüşelimmi
Benide mi dövdürcennDövüşelimmi
Ben yokum diye mi sıkıldınBenide mi dövdürcenn
Beşir gelsinde dövdürteyim seni sjsjsjBenide mi dövdürcenn
He valla nerdesinBen yokum diye mi sıkıldın
Sjsjsjsjsj yazma yazmaaaqqaaaBeşir gelsinde dövdürteyim seni sjsjsj
Geldim geldimHe valla nerdesin
SussssssSjsjsjsjsj yazma yazmaaaqqaaa
Ee atışma yok muGeldim geldim
Konu yok boșuna atıșmayalım sonra beğendim atıyorsunEe atışma yok mu
Kadir Aydın Tecrübeli üye ban yemisKonu yok boșuna atıșmayalım sonra beğendim atıyorsun
Size oyunu öğretmek için kendini feda ediyor napsınKadir Aydın Tecrübeli üye ban yemis
RbrbfjejdjdjxjfjrkfjfjxxjfjdjsnsjwfndbcbbdnxjJDDJDJDJDJDJEJFJRJJFJJDHTRJDUEIWKRJTJTJFJRJTJFJFJDJFJJFJFJFJFJFJFJFJFNFJJFFBFHHHHGFG3DFX5F4FFF4FF4F44FC4F4F4FC4C4FC4FF44CX4DX4DD6FFYFTFTFFTYCF6GYCDDVJTDJTCJRCSYSRCJYURSVSRCYJYECYJVSRCGAECGSEGCGEGHSSRGCSGHCGSCCGSDSDGDGSCHZDCHSRSHGRCGDDGSGRCSRTCSRCHSRYCDYCSGRSRCGDGCCGRSHRCSSRCGSCGDGHCGHSCSDGCGSCSDCGSDGCSDGXSDGSDCGSDGCXDCGSD Gds gzgSG S Gsg zdfhcSize oyunu öğretmek için kendini feda ediyor napsın
Cevapla diyip kuș falan mı koydun klavyeyeRbrbfjejdjdjxjfjrkfjfjxxjfjdjsnsjwfndbcbbdnxjJDDJDJDJDJDJEJFJRJJFJJDHTRJDUEIWKRJTJTJFJRJTJFJFJDJFJJFJFJFJFJFJFJFJFNFJJFFBFHHHHGFG3DFX5F4FFF4FF4F44FC4F4F4FC4C4FC4FF44CX4DX4DD6FFYFTFTFFTYCF6GYCDDVJTDJTCJRCSYSRCJYURSVSRCYJYECYJVSRCGAECGSEGCGEGHSSRGCSGHCGSCCGSDSDGDGSCHZDCHSRSHGRCGDDGSGRCSRTCSRCHSRYCDYCSGRSRCGDGCCGRSHRCSSRCGSCGDGHCGHSCSDGCGSCSDCGSDGCSDGXSDGSDCGSDGCXDCGSD Gds gzgSG S Gsg zdfhc
Cevapla diyip kuș falan mı koydun klavyeye
Kral çok uzun random raporladımRbrbfjejdjdjxjfjrkfjfjxxjfjdjsnsjwfndbcbbdnxjJDDJDJDJDJDJEJFJRJJFJJDHTRJDUEIWKRJTJTJFJRJTJFJFJDJFJJFJFJFJFJFJFJFJFNFJJFFBFHHHHGFG3DFX5F4FFF4FF4F44FC4F4F4FC4C4FC4FF44CX4DX4DD6FFYFTFTFFTYCF6GYCDDVJTDJTCJRCSYSRCJYURSVSRCYJYECYJVSRCGAECGSEGCGEGHSSRGCSGHCGSCCGSDSDGDGSCHZDCHSRSHGRCGDDGSGRCSRTCSRCHSRYCDYCSGRSRCGDGCCGRSHRCSSRCGSCGDGHCGHSCSDGCGSCSDCGSDGCSDGXSDGSDCGSDGCXDCGSD Gds gzgSG S Gsg zdfhc
Ettim bileİstifa edermisin