Haa İyi iyiYa ben aslen Honaz ama şuanda HALLAÇLAR dayım
Haa İyi iyiYa ben aslen Honaz ama şuanda HALLAÇLAR dayım
Bende normalde denizli ama CaldayimYa ben aslen Honaz ama şuanda HALLAÇLAR dayım
Bu ne korkudur arkadaş baskan bir ultimatom verdi başladınız darbe darbe demeye önce gruplardaki ajanlarınızı çekin siz yalan yanlış bilgiler getiriyorlar sizlereDarbe peşinde onlar
Sabahtan aksama kadar emojiler atan kimdi ültimatom kararında yoksa ordu sahaya iner diyen kimdi hadee bize bilgi getiren yokBu ne korkudur arkadaş baskan bir ultimatom verdi başladınız darbe darbe demeye önce gruplardaki ajanlarınızı çekin siz yalan yanlış bilgiler getiriyorlar sizlere
Var var buraya tek tek isim yazdırma bana şimdi sayın vekil. Her emojenin altında bir sey ararsan buyurSabahtan aksama kadar emojiler atan kimdi ültimatom kararında yoksa ordu sahaya iner diyen kimdi hadee bize bilgi getiren yok
Bak Tecrübeli üye partinizi kapatalim mi dedi gittiVar var buraya tek tek isim yazdırma bana şimdi sayın vekil. Her emojenin altında bir sey ararsan buyur
Kapansın mıBak Tecrübeli üye partinizi kapatalim mi dedi gitti
Ne guzel korkmussunuz yillarin partileri dururken 25 gunluk bir partiden korkar hale gelmissiniz kapatmasini istiyorsunuz demekki dogru yoldayiz @A K S A Ç L IKapansın mı
Dikkat etmemișsiniz demek kiArkadaşlar Selamun Aleyküm
Uzun zamandır takip ediyorum iktidar partisi oyun başkanı bakanlar vs değişiyor neden kimse çekiliş yapmıyor, ödül dağıtmıyor ?
25 günlük partinin lideri ve kurulma amacı belli ben kimseden korkmam kimseyede eyvallahım yok bak orada ne yazıyorNe guzel korkmussunuz yillarin partileri dururken 25 gunluk bir partiden korkar hale gelmissiniz kapatmasini istiyorsunuz demekki dogru yoldayiz @A K S A Ç L I
25 günlük partinin lideri ve kurulma amacı belli ben kimseden korkmam kimseyede eyvallahım yok bak orada ne yazıyor
Canım aksacli başkanım neymiş bizim kurulma amacımız25 günlük partinin lideri ve kurulma amacı belli ben kimseden korkmam kimseyede eyvallahım yok bak orada ne yazıyor
Gülmek sana yakışıyor geliyor gelmekte olan sessizce bekle
BekliyorumGülmek sana yakışıyor geliyor gelmekte olan sessizce bekle
OkGülmek sana yakışıyor geliyor gelmekte olan sessizce bekle
Camı pencereyi kapat sağanak ve fırtına geliyormuşBekliyorum
Afferinnn
Topu gelsinCamı pencereyi kapat sağanak ve fırtına geliyormuş
Ya da yapmadınız mı?Dikkat etmemișsiniz demek ki
Topu tüfeği karıştırma abiniz de Bi zamanlar seçim gecesi top tüfek demişdi hala gelecek yakıtı bitti sanırımTopu gelsin