Doğru birşey demiş olabilirsinBuyrun problem nedir.?
Doğru birşey demiş olabilirsinBuyrun problem nedir.?
Bu açıklama her şeyi anlatır vaziyette #bizegüvenerekişyapmayınY
Yanlışın var başkan benim ve ekibimin bir haftalık süreçte kazandırdığı 23 oy olmasaydı şuan hepsi darbenin altında ezilmişti
Uvvvv ne buyuk katkı hangi darbe bu 80 ihtilali mi ki bence sen o yaşlarda degilsinY
Yanlışın var başkan benim ve ekibimin bir haftalık süreçte kazandırdığı 23 oy olmasaydı şuan hepsi darbenin altında ezilmişti
Bekircan'ın yetersizliği dimi 🫡Doğru birşey demiş olabilirsin
Bekircan'ın yetersizliği dimi 🫡
Senin yöneticilerindi işte bende ondan bahsediyorum ya ben Hür General imBen bu makama geldiysem partimin ve benim o seçimde oynadığı kritik rol sayesinde şahsıma sende kontrolsüz güçsün birader diyen yöneticileriniz iyi hatırlar yaşananları. Bizim partiden beklemedikleri bir reaksiyonla seçimi kazandıklarını. Bilmediğin konularda yorum yapmadan önce biraz düşün herkes 23 günlükken Meclis Başkanı olamaz oluyosa bir şeyleri haketmiştir.
MECLİS BAŞKANIMIZI DESTEKLİYORUZO de
O değil de oyun tarihi seni darbeci oyun baskanı beni darbeye karşı dik duran meclis başkanı olarak yazacak Bay Yeterli
#taraflımeclisbaşkanıistemiyoruz
Yaw kral geçen siz demediniz mı taraflı olucaz diye kendinizle çelişmeyin#taraflımeclisbaşkanıistemiyoruz
Biz kim Avni kardeş ben Hür genarelimYaw kral geçen siz demediniz mı taraflı olucaz diye kendinizle çelişmeyin
Bravo sanaMECLİS BAŞKANIMIZI DESTEKLİYORUZ
Kadir nerdeBekircan'ın yetersizliği dimi 🫡
Darbede desteklediğin kişilerBiz kim Avni kardeş ben Hür genarelim
Oyun tarihi bunuda yazmadı demesin arkamızdan gelenler. Konuşulan olmak hoşuma gidiyorO de
O değil de oyun tarihi seni darbeci oyun baskanı beni darbeye karşı dik duran meclis başkanı olarak yazacak Bay Yeterli
Bravo sana
Dövmüşler onuKadir nerde
Yazık olmuş ona neyse sağuk buz verinDövmüşler onu