Sen benden bir saygısızlık mı gördün ki, bu şekilde bir kiple konuşuyorsun. Genel başkanıma yaz konuş o hatalıysa senden özür diler sonuçta ablamız sen benden daha iyi bilirsin, ama sen hatalıysan bakalım hatanı kabul edecekmisin. Herkes yaşattığını ve halettiğini yaşar sen kadının acılı gününde ne yaptın iyi hatırla.sor bakalım genel başkanına nasıl bu acı günümde anama avradıma küfür ediyor ulan hepiniz aynısınız bak hepiniz aynısınız adam olup şurada iki oyun oynamıyorsunuz
Sen kimsin arkadaş ? Velev ki, döndü buralar savaş alanına, Bu savaşın sana kazancı ne ?Yakındır buralar Göktürk bürküt ss savaşlarına döner
Ankayı iyi bilirsiniz az dayak yemediniz ))Birleșmișmiydi kaçırdım galiba orayı
İlk alevde ortadan kaybolan anka mıAnkayı iyi bilirsiniz az dayak yemediniz ))
Ankaya ihanet edenler utansın Meryem başkan ) Ama merak ediyorum o dayağın acısı ne zaman geçer gerçi bir değil iki değil o geçene kadae bizler emekli oluruz sjhsjshsİlk alevde ortadan kaybolan anka mı
Acı mı en azından kaybedince tebrik etmesini biliyoruz, tutma beni vergi kasıyorum.Ankaya ihanet edenler utansın Meryem başkan ) Ama merak ediyorum o dayağın acısı ne zaman geçer gerçi bir değil iki değil o geçene kadae bizler emekli oluruz sjhsjshs
ben de senin ailevi değerlerine mi söveyim hak eden hak ettiğini yaşar diyor burada oyun oynuyoruz oyun kendinize gelinHak eden hak ettiğini yaşar Semih kardeş
Seni bize kardeşim diye tanıkmişti bn siz öz kardeş biliyordum
Biz de tebrik ediyoruz başkanım. Hep ettik. Vergi eşiniz yoksa atayımAcı mı en azından kaybedince tebrik etmesini biliyoruz, tutma beni vergi kasıyorum.
Ben boșta kalmam düșünmeniz yeterBiz de tebrik ediyoruz başkanım. Hep ettik. Vergi eşiniz yoksa atayım
Keyif alıyorum diyelimSen kimsin arkadaş ? Velev ki, döndü buralar savaş alanına, Bu savaşın sana kazancı ne ?
İşde bazilari buranin oyun oldugunun farkina varamiyor ne yazikkiben de senin ailevi değerlerine mi söveyim hak eden hak ettiğini yaşar diyor burada oyun oynuyoruz oyun kendinize gelin
kendileri bilir sonra Semih niye darbeye destek verdi demesinlerİşde bazilari buranin oyun oldugunun farkina varamiyor ne yazikki
Aynen öylekendileri bilir sonra Semih niye darbeye destek verdi demesinler
hahaha oglum başarısız darbe yapmıs birinden görev alıp oyun tarihinin en rezil genel kurmay baskanı olmayi nasi basardın anlat abilerinekısaca reddediyoruz bizler demokrasi aşığı vatan evlatlarıyız darbenin yanında değil dim dik karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz