I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Dövdürecek bizi bdbdb(Güç göstergesi)
Dövdürecek bizi bdbdb(Güç göstergesi)
Darbeye karşı çıkmamızın nedeni, demokratik değerlere ve halkın iradesine olan bağlılığımızdır. kendi çıkarlarınız doğrultusunda darbe destekçiliği yapmanız, demokratik sorumlulukla bağdaşmıyor. Bu tavrınız, sizin ne kadar uzak bir anlayışa sahip olduğunuzu gösteriyor.
T m mNey işimize gelmiyormuş avnicim
(Güç göstergesi)
Anlıyorum geçmiş olsunGerçekten çok haklısın
Tarih darbeyi yapanla Darbe yapılandan bahseder.
İki yüzlü olup ortada gezinenlerden değil
@AVNİ (V2) @A L İ G
sana hayırdır sizden iki yüzlüsümü var oyunda ne oldu düne kadar bizim daarbeyi destekliyordunuz şimdi ne oldu tabi üye çalmaya benzemez bu işlerGerçekten çok haklısın
Tarih darbeyi yapanla Darbe yapılandan bahseder.
İki yüzlü olup ortada gezinenlerden değil
@AVNİ (V2) @A L İ G
Ben ittifağımın darbesini destekliyordum.sana hayırdır sizden iki yüzlüsümü var oyunda ne oldu düne kadar bizim daarbeyi destekliyordunuz şimdi ne oldu tabi üye çalmaya benzemez bu işler
Avni darbeyi mi destekliyorsun ayıp ettin heAnlıyorum geçmiş olsun
Arkamızdan küfür edenlere inatAvni darbeyi mi destekliyorsun ayıp ettin he
Beni niye çağırmadın kardeşim onu diyorum şskdjddjkskdArkamızdan küfür edenlere inat
kimse düşmanım dostum değil ama biz bağımsız bir partiyiz altını yine çizelim.Ben ittifağımın darbesini destekliyordum.
Düşmanlarımın değil
Jddnbdbdbdbsbs unuttum yawBeni niye çağırmadın kardeşim onu diyorum şskdjddjkskd
kimse düşmanım dostum değil ama biz bağımsız bir partiyiz altını yine çizelim.
Dur dur partiden biri çıktı size mı geldi diye düşünüyorumNe oldu Avni sende soyleyebilirsin
Nerden geldi bu karar
Ve sorunun büyük ihtimalle cevabı evet dhhhssbbssbbsbDur dur partiden biri çıktı size mı geldi diye düşünüyorum
Geldi geldi saha yeni hatta biktigini dile getirdi o partiden daha 5 dk plmadi vallaDur dur partiden biri çıktı size mı geldi diye düşünüyorum
Göktürk'ü böyle bilmezdik. O partide senden başka masa masa dolaşan başka biri daha var mıydıDur dur partiden biri çıktı size mı geldi diye düşünüyorum