Orduya destek olmayanlar hk. (8 Kişi İçeride)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Ordu, meclis ve oyun başkanlığı makamlarında ordu olarak ciddi sıkıntılar olduğunu görmekteyiz. Şanlı Ordu elini taşın altına koymaktan çekinmeyecektir. Ordu komitesine destek vermek isteyen tüm Şehir valisi, Belediye Başkanı ve Milletvekillerini geç olmadan istifaya davet ediyorum.
İstifa ettiğiniz takdirde tüm haklarınız ordumuzun güvencesi altında olacak ve iadesi sağlanacaktır.
İstifaları takip etmekteyiz!

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
❌️🪖✊🏻

📢Ordu tarafından tüm makamların istifaya davet edildiği bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Bu kritik dönemde, hiç kimsenin istifa etmemesi gerektiğini vurguluyoruz. Birlikte durarak demokrasimizi ve irademizi koruyacağız
BÜRKÜT PARTİSİ ✊🏻

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiş Sn. Atatürk bende size soruyorum ey darbeciler sizin yaptığınız Ulu önder Atatürkün dediğine sığar mı, girin kışlanıza bizim vergilerimiz ile aldığınız ter akıttığınız üniforma ile gelipte ülkeye el koymaya hakkınız yok, Atatürkün mirasına sahip çıkın!

A

A K G

Ziyaretçi
Değerli Başkanonline Kullanıcıları,

Hepinizi görevinizden istifaya davet ediyoruz Ordu Milli İradeye sahip çıkacak sizinde haklarınızı koruyacaktır İstifaları takip ediceğiz.

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Hiçbir şekilde hiçbir kuvvet Millet tarafından seçilen vekile el koyamaz istifaya davet edemez sayın Kerem bey sizi ağır bir şekilde kınıyorum

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Ordu, meclis ve oyun başkanlığı makamlarında ordu olarak ciddi sıkıntılar olduğunu görmekteyiz. Şanlı Ordu elini taşın altına koymaktan çekinmeyecektir. Ordu komitesine destek vermek isteyen tüm Şehir valisi, Belediye Başkanı ve Milletvekillerini geç olmadan istifaya davet ediyorum.
İstifa ettiğiniz takdirde tüm haklarınız ordumuzun güvencesi altında olacak ve iadesi sağlanacaktır.
❌️🪖✊🏻

📢 Vekaleten atanan cuntacı GKB tarafından demokrasiyi askıya almak amacıyla orduya destek vermeyen başta milletvekilleri olmakla, belediye başkanları ve valilerin istifası istenmiştir. Partimizin hiçbir üyesi hiç bir şekilde istifasını vermeyecekir. Sonuna kadar meclis başkanımızın arkasındayız @bekircann başkanı size yem etmeyeceğiz ! #OrduKışlaya
BÜRKÜT PARTİSİ 🦅

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Atatürk'ün dediği gibi, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." Bu doğrultuda, hiçbirimiz istifa etmiyoruz. Demokrasimizi ve milletimizin iradesini korumak için birlikte duracağız.

#DİRENEDİRENEKAZANACAĞIZ

D E N İ Z

GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI 🇹🇷
Vatandaş
Tükürün cephe-i lâkaydına şarkın, tükürün, Kuşkulansın, görelim gayretleri halkın, Tükürün milleti alçakça vuran darbelere, Tükürün onlara alkış tutan kahpelere! 🇹🇷