Milletin İstiklâlini Yine Milletin Azim ve Kararlılığı Kurtaracaktır (1 Kişi İçeride)

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sevgili vatandaşlarım ve şerefiyle makamlarındaki görevleri ifa eden kardeşlerim. Sizleri iadesi sağlanacak masalları ile istifaya davet eden güruhun kirli emellerine alet olmaya ve istifa etmeyerek duruşunuzu göstermeye davet ediyorum.

Evet birçoğumuz bir partiye üyeyiz fakat bende dahil olmak üzere hiçbirimiz fikrimizi kiraya vermedik. Son birkaç günlük süreçte herkes 5 kişilik darbe cuntası ve ardında duran kravatlı parti yöneticilerinin kişisel hırsı, zevki ve amaçları için nasıl çirkinleşebileceğini şerefiyle işini yapmaya çalışan insanları iftiralarla ezmeye çalışabileceğini en önemlisi de her iki ittifaka üye tüm vatandaşların seçme seçilme haklarına göz dikip oyunu kendi babalarının çiftligine çevirip oyundaki tüm rekabet ve eğlence kısmını öldürmeye tenezzül edebileceklerini gördü.

Buradan özellikle diriliş ittifakına mensup üyelere sesleniyorum. Partilerize darbenin durdurulması için baskı yapın. Gerekirse büyük şair Mehmet Akif Ersoy'un zulmü alkışlayamam zalimi asla sevemem düsturuyla zalimin yanından ayrılmakta kesinlikle tereddüt etmeyin. Partiden ayrılan üyeler kimin demokrasiyi istediğini onlara daha iyi hatırlatacaktır.

Şuandaki oyun başkanı milletin iradesine sahip çıkmaktan aciz dolayısıyla referanduma davet etmeyecektir.

Uzun lafın kısası ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün deyimiyle
Milletin İstiklâlini Yine Milletin Azim ve Kararlılığı Kurtaracaktır.

Vakit oyu'na sahip çıkma vakti.
Vakit oyuna sahip çıkma vakti.

#darbeyedurde

A

A K G

Ziyaretçi
Ordunun karşısında duramayacaksınız,

Hemen istifa edin ordu sizinde hakkınızı korusun.

hlvc940

Zararsız kullanıcı 😃
Vatandaş
Görevimizi başındayız gitmeyeceğiz demokrasiye yapılan bu aykırı olayı reddediyoruz ordumuzu demokrasiye davet ediyoruz #ordukışlaya #istifaetme

BYSARIKSIZ-ERTUĞRUL

Her yeri, Her seçimi kazanan partinin mensubu
Vatandaş
Sevgili vatandaşlarım ve şerefiyle makamlarındaki görevleri ifa eden kardeşlerim. Sizleri iadesi sağlanacak masalları ile istifaya davet eden güruhun kirli emellerine alet olmaya ve istifa etmeyerek duruşunuzu göstermeye davet ediyorum.

Evet birçoğumuz bir partiye üyeyiz fakat bende dahil olmak üzere hiçbirimiz fikrimizi kiraya vermedik. Son birkaç günlük süreçte herkes 5 kişilik darbe cuntası ve ardında duran kravatlı parti yöneticilerinin kişisel hırsı, zevki ve amaçları için nasıl çirkinleşebileceğini şerefiyle işini yapmaya çalışan insanları iftiralarla ezmeye çalışabileceğini en önemlisi de her iki ittifaka üye tüm vatandaşların seçme seçilme haklarına göz dikip oyunu kendi babalarının çiftligine çevirip oyundaki tüm rekabet ve eğlence kısmını öldürmeye tenezzül edebileceklerini gördü.

Buradan özellikle diriliş ittifakına mensup üyelere sesleniyorum. Partilerize darbenin durdurulması için baskı yapın. Gerekirse büyük şair Mehmet Akif Ersoy'un zulmü alkışlayamam zalimi asla sevemem düsturuyla zalimin yanından ayrılmakta kesinlikle tereddüt etmeyin. Partiden ayrılan üyeler kimin demokrasiyi istediğini onlara daha iyi hatırlatacaktır.

Şuandaki oyun başkanı milletin iradesine sahip çıkmaktan aciz dolayısıyla referanduma davet etmeyecektir.

Uzun lafın kısası ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün deyimiyle
Milletin İstiklâlini Yine Milletin Azim ve Kararlılığı Kurtaracaktır.

Vakit oyu'na sahip çıkma vakti.
Vakit oyuna sahip çıkma vakti.

#darbeyedurde
Uzun yazının özetini geçiyorum:
"Herkesi koltuk sahibi yaptım şimdi benim ki mi gidecek😭"

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Gecesini gündüzüne katıp,emek veren ve makam sahibi olan başkanları istifa et yoksa darbe yaparız diye tehdit etmek hangi ziyan aklın ürünüdür? Seçilmiş ve hakkı ile görev yapan tüm Milletvekillerini, Valileri ve Belediye Başkanlarını darbeye direnmeye davet ediyorum.

Dik Durun Eğilmeyin!!!