Yükselen Gençlik Darbe Duyurusu (8 Kişi İçeride)

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Şuan bol keseden sallayarak savunduğun bu argümanları kimleri suçluyorsun kaç kere dile getirdin ne kadar çözüm aradinda direk darbe reklamcılığı na başladın. Ne vaadettilerde sana canla başla bu işin içinde oldun sen önce bunu söyle
Reklamcılığı siz daha iyi yaparsınız , sallar sallar köşeye çekilir sonra da ben naptım ki ? Der susarsınız 😃 Meclis Bakanı önce çeşmedeki yazlıkları anlatsın , akrabalarına verdiği aylık maaşları açıklasın 😃😃😃

hsyn[44]

Üye
Vatandaş
Reklamcılığı siz daha iyi yaparsınız , sallar sallar köşeye çekilir sonra da ben naptım ki ? Der susarsınız 😃 Meclis Bakanı önce çeşmedeki yazlıkları anlatsın , akrabalarına verdiği aylık maaşları açıklasın 😃😃😃
bol keseden atmaksa mesele sonunda saçma sapan gülen emoji koyarak ciddiyet bitmiş demektir. O yuzden yapılan açıklamaların da bir hükmü yok niteliğindedir. Darbe kimden gelirse gelsin nereden gelirsen gelsin sonuna kadar hayır. Bunu herkes kafasına yazsin

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
bol keseden atmaksa mesele sonunda saçma sapan gülen emoji koyarak ciddiyet bitmiş demektir. O yuzden yapılan açıklamaların da bir hükmü yok niteliğindedir. Darbe kimden gelirse gelsin nereden gelirsen gelsin sonuna kadar hayır. Bunu herkes kafasına yazsin
Ok 😂

RAFA BURAK SİLVA

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sizde koskoca Ülker şirketinin sahibisiniz bu Ülker Çikolatalı gofretler nereye gidiyor ve vergi kaçırdığınız tespit edilmiş açıklama bekliyoruz

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
Ozzy uyan ozzy oyundayız

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
🅘̇🅢🅣🅘🅕🅐 🅔🅣🅜🅘🅨🅞🅡🅤🅩