Yükselen Gençlik Darbe Duyurusu (11 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ayıp ettin başkanım yoksa da yaptırırız :) :)

O A B İ

Vatandaş
Sizi de bizim konularımızda ağırlayalım tartışmak iyidir zihni diri tutar:)

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
**Yükselen Gençlik Partisi'nden Kamuoyuna Duyuru**

Değerli Halkımız,

Başkan Online , tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşamaktadır. Yaşanan ekonomik zorluklar, adalet sistemindeki aksaklıklar ve toplumsal huzursuzluklar, milletimizin geleceğini tehdit etmektedir. Bu zor dönemde, ulusumuzun birliği ve dirliği için kritik bir adım atılmıştır.

Yükselen Gençlik Partisi olarak, ülkemizin güvenliği ve huzuru için atılan bu adımı destekliyoruz. Askeri müdahale, toplumumuzun içinde bulunduğu kaos ortamını sona erdirmek ve yeniden istikrarı sağlamak adına gerekli bir müdahaledir. Bu süreçte, ordumuzun ülkemizin çıkarlarını koruyacağına ve demokrasiyi yeniden tesis etmek için gerekli adımları atacağına olan inancımız tamdır.

Halkımızın, bu zorlu süreçte sükunet ve sağduyuyla hareket etmesini, birlik ve beraberlik içinde olmasını önemle rica ediyoruz. Ülkemizin geleceği için el ele vererek, daha güçlü ve daha istikrarlı bir Başkan Online inşa edeceğiz.

Saygılarımızla,

Oğuzhan Ülker
Genel Başkan
Yükselen Gençlik Partisi
Hiiiaaaaa dıkşın dıkşın

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Oh be yarım saattir forumda darbe yanlısı konu arıyordum bulamadım. Sadece 2-3 tane çıkarı olan yönetici desteklemiş. :) :)
Bekircan olmayan zekan ile burda bana çıkarcı mı diyorsun , bak bakalım bizim makama mı ihtiyacımız var , koltuğun gidiyor diye sağa sola saldıracağına git camiye 2 rekat şükür namazı kıl da hayata bir amacın olsun.

O A B İ

Vatandaş
Derd
Bekircan olmayan zekan ile burda bana çıkarcı mı diyorsun , bak bakalım bizim makama mı ihtiyacımız var , koltuğun gidiyor diye sağa sola saldıracağına git camiye 2 rekat şükür namazı kıl da hayata bir amacın olsun.

Derdiniz tüm makamları işgal etmek değil de nedir ???

hlvc940

Zararsız kullanıcı 😃
Vatandaş
"Saldırmak" nedir niçin kullanılır meclis başkanına kullanılan hitap şekli yanlıştır. Saygıyı aşmayacağınızı söylemiştiniz. @BaşkanOnline