Eee verecek cevapları kalmadı bari darbeyi bitirsinlerde gönül rahatlığıyla akşam yemeğiyle beraber çayımızı içelimEee kimse cevap vermiyor aloo
fc24 de kariyer yapıyorum bekle canım
her yerde ben olcamBu arada makamları paylaştınız mı son dakikaya bırakmayın acele işe şeytan karışır husumetlik çıkmasın sizin için diyorum.
Ozzy ikna olmuyordur. Yok 30 vekil yok 4 bakanlık yok ben oyun başkanı olacam falanBu arada makamları paylaştınız mı son dakikaya bırakmayın acele işe şeytan karışır husumetlik çıkmasın sizin için diyorum.
Adam tam teçhizat hazırlanmış lskdjdjskskdjtamam sanada makam veririz
Manuyu Şampiyon yaptıktan sonra daha sağlam takımla kapışırızHangi takım reali bana bırak kapışalım
Gel ben sana makam vereceğim en büyüğünden sözTamam sanada verelim
qnwkqkwnwmksAdam tam teçhizat hazırlanmış lskdjdjskskdj
ah be bekir yemek istedigimi nerden çıkardınAh be Alikerem sana yedirmezler ki
Bunun başka yolları da var alikeremher yerde ben olcam
tmGel ben sana makam vereceğim en büyüğünden söz
ne gibiBunun başka yolları da var alikerem
Söylememne gibi
tühSöylemem
Darbe sonu benim makama otursun diyecem de benimki çok kritik sadece darbeyi sonuna kadar kaybetme pahasına reddeden birine veririm. Kara kuvvetleri komutanı olsun.Gel ben sana makam vereceğim en büyüğünden söz
yok yenilikçi demokrasi baskani olcam benDarbe sonu benim makama otursun diyecem de benimki çok kritik sadece darbeyi sonuna kadar kaybetme pahasına reddeden birine veririm. Kara kuvvetleri komutanı olsun.
Şeye sor bak neydi onun adı. Hah magarsus ona sor. O çok yapıyor, sonra da diyor ki soran olursa magarsus yaptı dersiniz