Darbe Hakkında (5 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
kimin makamını alsam diye bakıyorum istanbuldaki avninin makamı daha güzel rahattır orayı alayım bari 23 günlük bir oyuncu için bizde ittifaktan ayrıldık gittik demek hoş değil orda büyüklerin var teşekkürler

Abimiz abi olarak kalır eyvallah ama orada olması sizin yanlıslarınızı örtmüyor be

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Abimiz abi olarak kalır eyvallah ama orada olması sizin yanlıslarınızı örtmüyor be
ortada bir yanlış yok çıkarken bolca kendinize atama yapıp kaçtınız zaten darbeyi istemiyoruz vs vs diye oyalandınız en sonundada zaten herşey sizde bizde birşey yok gene yaparsınız diye bir bahane üretip kaçtınız :D size en başta verilenlerle yetinmediniz buda size bir ders olsun bir süre onlarıda alamayacaksınız

O A B İ

Vatandaş
Aksine makam sahibi olmak bana göre değil demokratik bir şekilde hakeden kişiye devredeceğim. Partimle ilgilenebilmek için. Ama tabi ki bu siz değilsiniz😂

O A B İ

Vatandaş
ortada bir yanlış yok çıkarken bolca kendinize atama yapıp kaçtınız zaten darbeyi istemiyoruz vs vs diye oyalandınız en sonundada zaten herşey sizde bizde birşey yok gene yaparsınız diye bir bahane üretip kaçtınız :D size en başta verilenlerle yetinmediniz buda size bir ders olsun bir süre onlarıda alamayacaksınız

Konu o olsaydı partiden çıktığınız gün yapardık kardeşim sen rahat ol

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
görevlerinin sorumluluklarını bile yerine getiremiyorsun buda darbede ne kadar haklı olduğumuzun göstergesi bizim için makam sahibi olmak bana göre değil diyip kaçmak tam size göre :D

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
görevlerinin sorumluluklarını bile yerine getiremiyorsun buda darbede ne kadar haklı olduğumuzun göstergesi bizim için makam sahibi olmak bana göre değil diyip kaçmak tam size göre :D
Yönetim bile bu konuyu reddetti cidden hiç bir şeyi takip etmiyorsun az oyuna odaklan

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
kimin makamını alsam diye bakıyorum istanbuldaki avninin makamı daha güzel rahattır orayı alayım bari 23 günlük bir oyuncu için bizde ittifaktan ayrıldık gittik demek hoş değil orda büyüklerin var teşekkürler
Bekir başkanımın yeni bir oyuncu olması onu "düşüncesi değersiz insan" kılmaz. İşte tam da bahsettiğimiz bu, halk için darbe yapıyoruz diye edebiyat yapıyorsunuz sonra da böyle demokrasiye ters bir şekilde halktan insanları kafanıza göre "üst" ve "alt" sınıf olarak belirleyip susturmaya çalışıyorsunuz. İfade özgürlüğüne saygınız yok. Bravo. Kendinizi böyle lanse etmeye devam ediniz.

O A B İ

Vatandaş
çelişki iyi değil işte bi makam bana göre değil diyorsun bir kaçmak yok burdayım diyorsun bu yeşil taş sevdası o zaman diye yorumlarım :)
Benim makamım darbeciye ağır gelir yalnızca milletin oyuyla gelene veririm. Milletin oyuyla sen gel yine veririm 😂

O A B İ

Vatandaş
Sana ne vaadettiler Berkan az ondan bahset kaç yeşiltaşa tamam dedin ?